logo

06 Haziran 2023

AK Parti ve MHP’nin Meclis Başkanı Adayı Numan Kurtulmuş

AK Parti ve MHP’nin Meclis Başkanı Adayı Numan Kurtulmuş

AK Parti ve MHP milletvekilleri, AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’u Genel Kurulda yapılacak seçimde 28 dönem TBMM Başkanlığına adayı gösterdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti ve MHP milletvekillerince Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM ) Başkanı adayı gösterildi.

TBMM Genel Kurulunda 7 Haziran Çarşamba günü yapılacak seçim öncesinde AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti ve MHP milletvekillerinin ortak imzasıyla Meclis Başkanı adayı gösterildi.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AK Parti İstanbul Milletvekili Kurtulmuş’un, Meclis Başkanlığı adaylığına ilişkin başvuru dilekçesini, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na teslim etti.

Başvurunun ardından beraberindeki MHP Grup Başkanvekili Akçay ve AK Parti grup başkanvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu, Özlem Zengin, Abdulhamit Gül ve Leyla Şahin Usta ile gazetecilere açıklama yapan Güler, Meclis Başkanlığı adaylığı sürecinin 3 Haziran’da başladığını hatırlattı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ