logo

Ak Parti’den Yerel Yönetimler Gündemli Danışma Meclisi

Ak Parti’den Yerel Yönetimler Gündemli Danışma Meclisi

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler gündemli Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Ataşehir Belediyesi ile ilgili iddialara yer verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yerel Yönetimler gündemli düzenlenen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, TBMM Genel Kurulu’ndaki Bütçe Görüşmelerinde bütçenin konuşulması gerekirken Ak Parti ve CHP grupları tarafından en çok konuşulanın Ataşehir Belediyesi olduğunu ifade ederek, Ataşehir Belediyesi ve Başkan Battal İlgezdi ile ilgili iddiaları tekrarladı.

Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde düzenlenen Yerel Yönetimler gündemli Av.Mustafa Naim Yağcı başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı’na, Ataşehir’den Sorumlu Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Altuğ Karataş, Ak Parti Ataşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Mustafa Cevat Arzık, Ak Parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Gençlik Kolu Başkanı Yasin Görgülü, ilçe ve mahalle teşkilat mensupları ile partililer katıldı.

DEMOKRASİ ADINA UTANÇ YAŞANDI

Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Grup Başkanvekili ve Ataşehir Belediye Başkan Vekili adayı Mustafa Cevat Arzık, İlhami Yılmaz’ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Battal İlgezdi’nin yerine Ataşehir Başkan Vekili seçildiği seçim öncesi, demokrasi adına utanç yaşandığını, adaylara konuşma hakkı verilmediğini ifade ederek, seçimde kendisini eksiksiz destekleyen meclis grubu üyelerine teşekkür etti.

Ak Parti İstanbul milletvekilleri Erol Kaya ve Osman Boyraz’ın telgraf mesajlarının okunması sonrası, Ak Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Mehmet Muş’un Bütçe Görüşmeleri sırasında Ataşehir Belediyesi ve Başkan battal İlgezdi hakkında imar yolsuzlukları iddiasını içeren konuşması sinevizyonla gösterildi.

TÜRKİYE’NİN EN ÇOK KONUŞULAN İLÇESİ ATAŞEHİR TEŞKİLATI OLDU

Ataşehir’de bir çok toplantıya katıldığını, birlikte çalıştıklarını kaydeden Ataşehir’den Sorumlu Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Altuğ Karataş, toplantılarda hep Ataşehir hasletini dile getirdiğini, Bütçe Görüşmeleri dahil Türkiye’nin en çok konuşulan ilçesi Ataşehir Teşkilatı olduğunun altını çizerek, “Ataşehir teşkilat artık daha önemli görevler üslenmesi gerekiyor. Yükümüz daha da arttı. Seçimler sandıklarda kazanılır. İlçe ve mahalle yönetimlerimiz, sokak sokak, ev ev, dolaşarak gönülleri kazanmaya çalışalım. İnanıyorum ki 2019 Ak Parti için hayırlı olacak” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ