logo

Ak Parti’nin Ataşehir Adayı Naim Yağcı

Ak Parti’nin Ataşehir Adayı Naim Yağcı

ak_parti_naim _yagci_adayAk Parti İstanbul İl Başkanlığı, Av. Mustafa Naim Yağcı’ya 30 Kasım’daki Ak Parti Ataşehir Olağan Genel Kurulu’nda aday gösterileceği Genel Merkez ile ortakkararını iletti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına mevcut başkan Av. Mustafa Naim Yağcı’ya 30 Kasım’daki Ak Parti Ataşehir Olağan Genel Kurulu’nda aday gösterme kararını bildirdi.

İl yöneticileri tarafından Genel Merkez ve İl Başkanlığı’nın ortak kararı olarak adaylığı ilçe yönetim kurulu toplantısında iletilen Av. Mustafa Naim Yağcı’nın Ataşehir İlçe Başkanlığı’na kesin gözüyle bakılıyor.

İlçe Yönetim Kurulu toplantısında il yöneticileri tarafından Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı’nın 30 Kasım’da yapılacak olağan kongreye şu anki başkan Av. Mustafa Naim Yağcı’nın tek adaylığı ile gidileceği bildirildi.

Mustafa Naim Yağcı Kimdir?

1976 yılı Rize Çayeli doğumlu olan Av. Mustafa Naim Yağcı, İlkokulu Çayeli Aşıklar Köyü İlkokulunda tamamladıktan sonra eğitimine İstanbul’da devam etmiştir.

Kadıköy İmam Hatip Lisesinden 1995 yılında mezun olan Naim Yağcı, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2000 yılında mezun olarak eğitimini tamamlamıştır.

Çeşitli kurumlarda görev yapan Mustafa Naim Yağcı, 2004 yılından bu yana ortağı olduğu Hukuk Bürosunda serbest avukat olarak ortağı olduğu Hukuk Bürosunda serbest avukat olarak görev yapmaktadır.

Aktif siyasete 2004 yılında Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanlığında İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği görevi ile başlayan Mustafa Naim Yağcı, 30 Mart yerel seçimler öncesi ilçe başkanlığı istifa ile boşalınca, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkalığı görevine atanmıştır.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’na atanan Mustafa Naim Yağcı evli ve 1 çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ