logo

Akbaşoğlu, ‘İstiklal Mücadelesi’nin Ruhu İstiklal Yolu’nda’

Akbaşoğlu, ‘İstiklal Mücadelesi’nin Ruhu İstiklal Yolu’nda’

Maltepe Miting Alanı’ndaki 13. Kastamonu Tanıtım Günleri’nde Kastamonularla bir araya gelen M.Emin Akbaşoğlu, ziyaret ettiği “İstiklal Yolu”nun önemine vurgu yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Çankırı Milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Maltepe Miting Alanı’ndaki 13. Kastamonu Tanıtım Günleri’ni ziyaret ederek Kastamonu’ya ait yerel ürünlerin ve kültürel örneklerin sergilendiği ilçelerin standlarını gezdi.

KASTAMONULU HEMŞERİLERİMİZİN GÜZEL GÜNLERİNE İŞTİRAK ETTTİK

Kastamonulular dayanışma Derneği tarafından Maltepe Miting Alanı’nda düzenlenen 13. Kastamonu Tanıtım Günleri’ni ziyaret eden Ak Parti Çankırı Milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Recep Kenan aracılığıyla www.itvhaber.com ‘a yaptığı değerlendirmede, “Birkaç gün önce Çankırı’da çeşitli programlara katıldıktan sonra Kastamonu’ya geçmiştik. Dün Kastamonu’daydık. Bu gün İstanbul’da Kastamonu Tanıtım Günleri’nde Kastamonu standlarını geziyoruz. Burada özveriyle güzel eser meydana getiren sanatçılar, Kastamonu mahalli ürünlerinin sergilenmiş olduğu, Kastamonulu yazarların yazdığı kitapların tanıtıldığı, çeşitli etkinliklerin düzenlendiği programı hep beraber yaşıyoruz. İstanbul Çankırı Dernekleri (ÇANDEF) Genel Başkanımız, teşkilat mensubu arkadaşlarımız, hep beraber Kastamonulu hemşerilerimizin bu güzel günlerine iştirak etmek suretiyle daha hayırlı nice işlere imza atması temennisinde bulunuyoruz.” Dedi.

İSTİKLAL YOLU: İNEBOLU, KASTAMONU, ILGAZ, ÇANKIRI VE ANKARA HATTI

Ak Parti Çankırı Milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Maltepe’deki Kastamonu tanıtım Günleri’nde canlandırılan “İstiklal Yolu” ile ilgili düşüncelerini, “Başkomutan Mustafa Kemal önderliğinde dedelerimiz İstiklal Mücadelesini ortaya koyarak; İnebolu, Kastamonu, Ilgaz, Çankırı ve Ankara hattında insan ve silah sevkiyatı yaparak, bu cennet vatanı kurtararak bizlere emanet etmişler.” İfadeleri ile özetledi.

ÇANKIRI  VE KASTAMONU MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP ÇIKTI

Muhammed Emin Akbaşoğlu, Kastamonu Ilgaz ve Çankırı hattının milli ve manevi değerlere bağlılığının altını çizerek; “Bu gün de aynı amaca yönelik emperyalistlerin ve Siyonistlerin 15 Temmuz darbe ve işgal girişiminin Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başkumandanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın –Haydi Meydanlara- çağrısı neticesinde, o günkü Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın Ilgaz’dan, Mürted havalimanını kullanmak suretiyle insanlarımızın üzerine bomba yağdıran F16’ların kalkmasını engellemek üzere Ilgaz’dan pistin vurulması talimatını hatırlarsak; 1. İstiklal mücadelesi ruhunun Ilgaz’da aynen devam ettiğini, hem Çankırı’mızın hem de Kastamonu’muzun milli ve manevi değerlere sahip çıktığını, 81 vilayetimizde; tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet umdelerine sahip çıkmak, terörün belini kırıp, kökünü kazımak suretiyle Türkiyenin bölgesel ve ulusal hedeflerine ulaşacağına inancımızı belirtmek isterim.” Şeklinde konuştu.

KASTAMONULU GÖRME ENGELLİ YAZAR NECATİ KORKMAZER KİTABINI İMZALADI

Kastamonulu görme engelli yazar Necati Korkmazer, 3-2=5 adlı kitabını imzalayarak Muhammed Emin Akbaşoğlu’na verdi.

KASTAMONULU GÖRME ENGELLİ YAZAR NECATİ KORKMAZER’DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A İMZALI KİTAP

Kastamonulu görme engelli yazar Necati Korkmazer, 3-2=5 adlı kitabını adına imzalayarak Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmek üzere Ak Parti Çankırı Milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Muhammed Emin Akbaşoğlu’na verdi.

Gepostet von Halil Aydogan am Sonntag, 22. September 2019

Grup başkan vekilimiz Sn Emin Akbaşoğlu Kastomunu tanıtım günlerine iştirak etti kıymetli gazeteci abimiz Recep Kenan bey ile günün anlamını paylaşım yaptı

Gepostet von Halil Aydogan am Sonntag, 22. September 2019

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ