logo

Akşener Açıkladı, ‘İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun’

Akşener Açıkladı, ‘İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun’

Kuruluşundan beri kurucu başkan Battal İlgezdi’nin yönetimindeki Ataşehir Belediyesi, Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde güçlü rakiplerin başkanlık yarışına sahne olacak.

Kurulduğundan beri CHP’li Battal İlgezdi’nin yönetiminde olan Ataşehir Belediyesi, Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde güçlü rakiplerle karşı karşıya kalacak.

Ataşehir’de İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun Oldu

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri’nde CHP’nin önderliğinde girdiği ittifaktan “memnun kalmayan” İYİ Parti, Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde “bütün illerde kendi adaylarıyla seçime girme” kararı aldıktan sonra, adaylarını belli bir sırayla açıklıyor.

Bugün, saat 10.30’da TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’un Ataşehir ve Pendik ilçelerinde belediye başkan adaylarını açıkladı. Buna göre, Ataşehir’de İYİ Parti’nin adayı işadamı Ali Coşkun oldu.

Akşener, Pendik Belediyesi Başkan adayının da İYİ Parti Pendik Başkanı Süleyman Turan olduğunu açıkladı.

Ataşehir’de yaptığı yatırımlarla ve Türk kültürü araştırmalarına verdiği desteklerle tanınan Ali Coşkun, adaylığı açıklandıktan sonra BRT Yayın Grubu’na verdiği demeçte, “İstanbul’un kalbi ve en gözde ilçelerinin başında gelen ilçelerinin başında” olarak nitelediği Ataşehir’de aday gösterilmesinden duyduğu “gurur ve sorumluluğu” paylaşarak şöyle dedi:

“ İstanbul’un kalbi, en gözde ilçelerinin başında gelen Ataşehir’in Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve partililerimiz tarafından bana emanet edilmiş olması büyük bir gurur ve sorumluluktur. Ataşehir’e de İYİ geleceğiz. Beraber yaşadığımız sokaklara, caddelere, mahallelere önce birlik ve beraberliği, huzuru en önemlisi de hizmeti getireceğiz. Hizmet önceliğimiz Çocuklarımız, yaşlılarımız, kadınlarımız, gençlerimiz, sokaktaki canlılarımız olacak. Hizmet önceliğimiz sen, ben, o, şu diye ayrılmayacak. Hizmet önceliğimiz Ataşehir olacak. Parti olarak “Önce Millet, Önce Hizmet” anlayışımızla yerel yönetimlerde İYİ belediyeciliği yayacağız. Edirne’den Kars’a, Ordu’dan Hatay’a, Ataşehir’den Avcılar’a İYİ Hizmet, İYİ Belediyecilik için var gücümüzle partimizin tüm mensuplarıyla beraber çalışacağız. Bu güzel yolda, İstanbul’un İstanbulluların, hepimizin Ataşehir’inde bayrağı en güzel şekilde taşıyacak olmamın verdiği heyecanla başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e sizlere ve partililerimize teşekkür ederim.”

İYİ PARTİ’NİN ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ COŞKUN KİMDİR?

05 Mayıs 1973’de İstanbul’da doğdu. Baba adı Mustafa, anne adı Gülüzar’dır. Nova Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. İnşaat ve demir çelik sektöründe üretim, ithalat ve ihracat faaliyetleriyle iştigal ediyor. Kuruluşunu gerçekleştirdiği Türkmen Alevi Ocakları Birliği Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’nın başkanlığını yürütüyor. Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi ve Haliçspor yönetim kurulu üyesi. 25 Ekim 2017’de Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yaptığı İYİ Parti’nin Kurucular Kurulu Üyesi. Coşkun, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: BRT

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ