logo

Akşener Prestij’de Ataşehirlileri, Esnafı ve Vatandaşları Dinledi

Akşener Prestij’de Ataşehirlileri, Esnafı ve Vatandaşları Dinledi

İstanbul Ataşehir’de ziyaret gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yoğun ilgiyle karşılandığı Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde vatandaşları dinledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul‘un Ataşehir ilçesine ziyaret gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yoğun ilgiyle karşılandığı Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı. İYİ Parti lideri Akşener, Ataşehir ziyaretinde vatandaşları dinledi.

İstanbul’da ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çekmeköy , Sancaktepe ve Sultanbeyli ’de esnafın ve vatandaşın dertlerini dinledikten sonra programına Ataşehir ve Kadıköy’de devam etti.

Ataşehir Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde esnaf ve vatandaşı dinlediği ziyaret gerçekleştiren, yoğun ilgiyle ve “Başbakan Meral” sloganları karşılanan Meral Akşener’e Ataşehirliler yoğun ilgi gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ataşehir ziyareti, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ile birlikte İYİ Parti üst yöneticileri, milletvekilleri, İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve ilçe yöneticileriyle birlikte gerçekleşen karşılama ile başladı.

Ataşehir’deki ziyaretinde vatandaşların şikayetlerini dinleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ataşehirlilerin özellikle yüksek kira ve fatura giderleri ile düşük asgari ücret ve emekli maaşlarının gündeme getirerek, ekonomik koşullar nedeniyle zor günler geçirdiklerini aktardılar.

İstanbul’da Anadolu Yakasındaki ilçelerde ziyaret programı gerçekleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vgerdi; “Bu hafta İstanbul’da; Sultangazi, Arnavutköy, Silivri, Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli, Ataşehir, Kadıköy ve Beykoz ilçelerimizde, vatandaşlarımızla dertleştik…
İktidarın beceriksiz yönetim anlayışıyla; devletimizin tüm kurumlarında yol açtığı krizler sarmalı maalesef İstanbul’da da derinden hissediliyor.
Kentsel dönüşümü rantsal dönüşüme çeviren, gençlerimizi geçim sıkıntısıyla bir başına bırakan, emeklilerimizi yokluğa mahkûm eden, esnafımızı dükkânını devretmeye zorlayan bu kötü günler elbet geçecek.
Devletimize ve milletimize hak ettiği değeri vermeye, çözümsüz sanılan dertlerimizi çözmeye, yüzleri güldürmeye geliyoruz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ