logo

Ali Babacan, ‘Türkiye Uydurulmuş Gerçeklik Aleminde Yönetiliyor’

Ali Babacan, ‘Türkiye Uydurulmuş Gerçeklik Aleminde Yönetiliyor’

Deva Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı hizmet binası açılışında konuşan Ali Babacan, iktidarın Türkiye’yi uydurulmuş gerçeklik aleminde yönettiğini iddia etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Deva Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı hizmet binası açılışı Genel Başkan Ali Babacan‘ın katılımıyla yapıldı.

DİNLEMEYEN BİLEMEZ; DİNLEYECEĞİZ, BİLECEĞİZ VE ÇÖZECEĞİZ

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Ataşehir İlçe Başkanlığı hizmet binası açılışında konuşan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Dinlemeyen bilemez; dinleyeceğiz, bileceğiz ve çözeceğiz” dedi.

“ŞİKAYET EDENLERE, İŞSİZİM DİYENLERE NANKÖR DİYOR”

Şu andaki iktidarın Türkiye’yi uydurulmuş gerçeklik aleminde yönettiğini iddia eden Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ataşehir’de yaptığı konuşmada, “Ülkenin Cumhurbaşkanı bir konuşuyor; zannedersiniz bu ülkede değil. Her şey iyi diyor. Şikayet edenlere nankör diyor. İşsizim diyenlere nankör diyor. Açım, eve ekmek götüremiyorum diyenlere al bu çayı diyor. Bunların hepsini diyor…” dedi.

“ARTIK “BEŞTEPE’DE ÜLKENİN GERÇEKLERİNİ GÖREMİYOR”

DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan konuşmasında “Çünkü artık Beştepe’de ülkenin gerçeklerini göremiyor. Beştepe’deki bu insanlar bilmesi gerekenleri anlatamıyor. Bilseler de yapacakları fazla bir şey yok. Bu ülkenin herhangi bir soruna çözüm üretme kapasiteleri artık bitti. Biz zaten bunu bildiğimiz için yola çıktık. Şu andaki hükümetin bu ülkenin sorunlarına çözüm bulamayacağını kesin olarak görüyoruz. Bunun için yeni bir yola çıktık.” İfadelerine yer verdi.

ZAMANINDA ÜLKENİN BÜYÜK SORUNLARI VARKEN ÇÖZÜLDÜ, YİNE ÇÖZÜLÜR

Ülkenin sorunlarının zamanında çözüldüğünü, yine çözülebileceğini kaydeden Ali Babacan, Deva kadrolarının sorunları çözeceğini iddia ederek, “Zamanında ülkenin büyük sorunları varken, bir krizden diğerine savrulurken, dürüst ve ehil kadroları iş başına geçtiğinde; bu ülkenin sorunları çözüldü. Yine çözülür Bu ülke krizlerden çok hızlı çıktı. İnşallah yine olur. Yaptık, yine yaparız.  Yaptık; üstelik Deva kadroları ile birlikte, daha iyisini yaparız. Her konuda yetişkin arkadaşımız var. Her konuda işini bilen arkadaşımız var. Kadrolarımız tam bir insan kaynağı.” Dedi.  

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ