logo

Ali Düşmez, ‘Birinci Önceliğim Sitespor’un Sahası’

Ali Düşmez, ‘Birinci Önceliğim Sitespor’un Sahası’

TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez; “İstanbul’a 20 tane saha yapsan bana mısın demez. Benim birinci önceliğim Sitespor’un sahası” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yurt yapılmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devri üzerine Ataşehir ASKF Başkanı Ekrem Köse ile İstanbul Site Spor kulüp Başkanı Cihan Bilgin’in ziyaret ederek görüştüğü İASKF (İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Başkanı Ali Düşmez, İstanbul Site Spor’a iadeyi ziyaret gerçekleştirerek saha sorununu yerinde inceledi.

İstanbul Site Spor Kulüp Başkanı Cihan Bilgin’in ev sahipliğinde kulüp binasında düzenlenen kahvaltılı program, Ataşehir ASKF Başkanı Ekrem Köse ile birlikte Ataşehir Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Hişman, belediye birim müdürleri, Ataşehir’deki amatör spor kulüpleri temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Saha sorununun diğer amatör kulüpler gibi kendileri için de önemli bir sorun olduğunun altını çizen İstanbul Site Spor kulüp Başkanı Cihan Bilgin, soruna ilgi gösteren, gerekli girişimlerde bulunan TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez’e, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve ASKF Başkanı Ekrem Köse ile Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman ile birlikte kendilerine destek olanlara teşekkür etti.

AMATÖR SPORA VE AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE VERDİĞİ DESTEĞE TEŞEKKÜR

TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, TASKK (Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu) ve İASKF (İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Genel Başkanı Ali Düşmez’in amatör sporda çok büyük yenilikler yaptığını kaydeden Ataşehir ASKF (Amatör Spor Kulüpleri) Başkanı Ekrem Köse, kulüp başkanı Cihan Bilgin ile ziyaretlerinde, ilk yapılacak tesislerin arasında yer alacağı sözünü aldıkları saha konusunda elinden gelenin fazlasını yapacağına inandığını, İstanbul Site Spor’un sahasının spor tesisi olarak Ataşehir’e kazandırılması için gerekli mücadeleyi vereceğini söyledi. Köse, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez’in amatör spora ve amatör spor kulüplerine verdiği desteğe bizzat ve yakından şahit olduğunu, bu destek için kendisine teşekkür ettiğini söyledi.

BENİM BİRİNCİ ÖNCELİĞİM SİTESPOR’UN SAHASI

Ataşehir’in kendisi için önemli olduğunun altını çizerek konuşmasına başlayan TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, TASKK (Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu) ve İASKF (İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Genel Başkanı Ali Düşmez, “Verilen sözlerin arkasında durmaların azaldığı bir dönemde verilen bu sözlerin arkasında duruyor Ataşehir… İstanbul Site Spor’a spor tesisi kazandırmak için elimden gelenden fazlasını yapacağım, mücadelemi sürdüreceğim. Benim sözüm şudur; elimden gelenin bir fazlasını yapacağım. Ben, Ataşehir ve Site Spor için bu işin mücadelesini verme, savaşını yapma sözünü verdim. Sizlerin önünüzde tekrar söz veriyorum. Gençlerin spor yapacağı alan, neresi olduğu önemli değil, amatörlerin o kadar çok sahaya ihtiyacı var ki… Ne yaparsanız yapın bir bölümünü yamıyorsunuz. İstanbul’a şu anda 20 tane saha yapsan bana mısın demez. İstanbul temsilcimiz Ali abiye de söyledim; benim birinci önceliğim Sitespor’un sahası.” Diye konuştu.

TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, TASKK (Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu) ve İASKF (İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Genel Başkanı Ali Düşmez’in katılımı ile İstanbul Site Spor Kulüp Başkanı Cihan Bilgin’in ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltılı programa, Ataşehir Beleidiye Başkan Yardımcısı ve ASKF Başkanı Ekrem Köse ile birlikte Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Maltepe ASFK Başkanı Bayram Behram Kaçar, Beykoz ASFK Başkanı Asım Özdemir, CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Çoşkun Tosun, Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya, Veteriner Müdürü Necati Bozkurt, İstanbul İl Futbol Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, Üsküdar Barbaros Spor Kulübü Başkanı Ulaş Turun ve İstanbul Site Spor Kulüp yöneticileri ile sporcular ve spor camiası temsilcileri katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ