logo

Altıyol Türk Müziği Topluluğu’ndan TSKM’de Adliye Personeline Konser

Altıyol Türk Müziği Topluluğu’ndan TSKM’de Adliye Personeline Konser

Altıyol Türk Müziği Topluluğu, Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Geleneksel Adliye Personelleriyle Yeni Yıl Dayanışma Konserinde, müzikseverler ile buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezinde Geleneksel Adliye Personelleriyle Yeni Yıl Dayanışma Konseri, Makbule Demirkan’ın sunumu ve Şef Taner Tamer’in yönetimiyle Altıyol Türk Müziği Topluluğu Türk müziği sevdalılarına müzik ziyafet verdiler. Konuk sanatçı Udi Bestekar Hüsnü Üstün’ün de katılımı ile sahnelenen konserin sanat yönetmenliğini Turhan Taşan yaptı.

Türk Büro Sen’in ev sahipliğinde Adliye Personelleriyle dayanışma amacıyla düzenlenen ve iki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde Şef Tamer Taner yönetiminde 26 kişiden oluşan ve aralarında İstanbulum Gazetesi ve Gazete Ataşehir Genel Yayın Yönetmeni Derya Arslan’ında bulunduğu Altıyol Türk Müziği Topluluğu, birbirinden güzel eserleri koro ve solo olarak seslendirdiler.

Recep Kenan paylaştı: 23 Ocak 2019 Çarşamba

Şef Tamer Taner yönetiminde 13. Konserini veren Altıyol Türk Müziği Topluluğu, ilk bölümde 9 eseri koro, Yine Seni Sevmekten Başka adlı şarkı ile solo olarak sahne alan Derya Arslan’ın aralarında olduğu 10’u solistler tarafında 19 eser seslendirdi.

Geleneksel Adliye Personelleriyle Yeni Yıl Dayanışma konserinin ikinci bölümünde Şef Taner Tamer ve Udi Bestekâr Hüsnü Üstün birlikte sundukları ve Hüsnü Üstün’ün şarkılarından oluşan mini konser verdiler.

Şef Tamer Taner yönetiminde 13. Konserini veren Altıyol Türk Müziği Topluluğu konseri  salonu dolduranların da katılımıyla oluşan büyük koro eşliğinde söylenen şarkılarla final yaptılar.

Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Adalet personelinin yanı sıra, Türk Müziği’nin duayen Bestekarlarından Zeynettin Maraş ve Turan Taşan, udi bestekar ve konuk sanatçı Hüsnü Üstün, bestekarlar Hasan Karakuş, Erol Güngör, güftekar Serap Yılmazer, Kadıköy Müzik Gönüllüleri Başkan Yardımcısı Bahar Arduç, Türk Büro Sen 9. Bölge Sendika Başkanı Ali Demir katıldılar.

Türk Büro Sen 9. Bölge Sendika Başkanı Ali Demir yaptığı kısa teşekkür konuşmasında; “Yoğun tempoda çalışan adliye personeline böyle güzel bir gece yaşatan başta Şef Taner Tamer’e ve Altıyol Türk Müziği Korosuna, siz değerli konuklara çok teşekkür ederim. Bizlere inanılmaz keyifli bir gece yaşattınız. En kısa sürede bu güzel gecenin tekrarını yapmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Recep Kenan paylaştı: 23 Ocak 2019 Çarşamba

Recep Kenan paylaştı: 23 Ocak 2019 Çarşamba

Recep Kenan paylaştı: 23 Ocak 2019 Çarşamba

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ