logo

Ampute Futbol 1.lig Maçı Dostça Bitti: 1 – 1

Ampute Futbol 1.lig Maçı Dostça Bitti: 1 – 1

Türkiye Bedensel  Engelliler Spor Federasyonu Ampute futbol 1.lig takımlarından ISFEK ile MP Antalya Engelliler Ampute Spor Kulüpleri karşılaşması eşitlikle sonuçlandı.

Türkiye Bedensel  Engelliler Spor Federasyonu Ampute futbol 1.lig takımlarından İSFEK ve MP Antalya  İstanbul da, IBB Yenikapı Spor tesislerinde ISFEK- İstanbul  Fatih 1453 Eng.Ampute .SK. ile MP Antalya Eng. Ampute SK. Ampute Futbol  1.lig karşılaşmasında takımlar puanları bölüştü:1 -1

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute futbol 1.lig takımlarından İSFEK ve MP Antalya SK. İstanbul da, IBB Yenikapı Spor tesislerinde ISFEK- İstanbul Fatih 1453 Eng.Ampute .SK. ile MP Antalya Eng. Ampute SK. AmputeFutbol 1.lig karşılaşmasında İSFEK li Samet maçın 10.dakikasında kendi kalesine attığı golle rakip takım MP Antalya ENG. SK I -0 öne geçirdi. Maçın 20 dakikasında İSFEK in kaptanı Mehmet durumu eşitledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

 İkinci yarıda başa baş geçen mücadelede her iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince  mücadele 1- 1 sona erdi. 

Maçtan sonra konuşan İSFEK in hocası Remzi OZCAN, engelleri sporla  asıyoruz , takımımızın Başkanı İlyas YILDIZ ile yönetici ve oyuncularımıza güveniyor. İkinci yarıda iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum dedi.

 ISFEK Ampute Futbol Takımı Onur Üyesi Ali GÜNDÜZ’de  “18 yıldır ampute futbolun içinde yer aldıgını ampute futbola ve engellerin yanında olan. Emeği geçen herkeslere teşekkür ederim” dedi.  

 GÜNDÜZ, ilk yarısı 2 Ocak 2022’nin bay geçtiğini,  son maçlarını Samsun ile oynadıklarını. ISFEK e destek veren Fatih Belediye Başkanlığı’na. REİS Gıda’ya, ULUOCAK Mimarlik – Mühendislik -İnşaat’a, BURODEKOR Ofis Mobilya Sistemleri’ne teşekkür ederiz dedi.                                     

 Maçı izlemeye gelen BURODEKOR Yönetim Kurulu Başkanı Zekai MERCAN  ve arkadaşları maç sonunda sürpriz yaparak soyunma odasında sporculara baklava ikramında bulundu.   

Ampute futbolun eski kulüplerinden kuruluşu 2003 olan Türkiye’deki Süper Lig takımlarında oynamakta olan bir çok oyuncuyu yetiştiren AmputeFutbol Türk Milli Takımına da yıllardır oyuncu veren İSOS -İstanbul Özürlüler Spor Kulübü 2020-2021 sezonunda adını değiştirerek İSFEK olmuş ve Fatih e taşınmıştır.

HABER: Ali GUNDUZ

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ