logo

Anadolu Güvercin Yarışması Töreni Ataşehir Başkan Adaylarını Buluşturdu

Anadolu Güvercin Yarışması Töreni Ataşehir Başkan Adaylarını Buluşturdu

“Anadolu Güvercin Yarışması”nda dereceye giren yarışmacılar İçerenköy İnal Aydınoğlu KM’de düzenlenen törende kupa ve plaketlerini aldılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Anadolu Güvercin Yarışması 2023- 2024 sezonu yarışmalarında dereceye giren güvercin sever yarışmacılar İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’de düzenlenen törenle kupa ve plaketlerini aldı.

Anadolu Güvercin Yarışması organizasyon başkanlığı tarafından İçerenköy İnal Aydınoğlu KM’de düzenlenen ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de katıldığı törenle, 2023- 2024 sezonu dereceye girenlere kupa ve plaketleri verildi.

BAŞKANI BATTAL İLGEZDİ İLE ADAYLAR ONURSAL ADIGÜZEL VE M. NAİM YAĞCI TÖRENDE

İçerenköy İnal Aydınoğlu KM’deki Anadolu Güvercin Yarışması 2023- 2024 sezonu kupa töreni Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile CHP Başkan Adayı Onursal Adıgüzel ve Ak Parti adayı Mustafa Naim Yağcı’nın aralarında olduğu adayları bir araya getirmesi ile dikkat çekti.

Organizasyon sorumlusu, yarışma komitesi başkanı ve Anadolu Güvercin Yarışması Başkanı Niyazi Yaman Anadolu Güvercin Yarışması Kupa Töreni açılış konuşmasında, güvercin severlere verdiği destekten dolayı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür etti.

YARIŞMACILARA KUPALARINI BAŞKANI İLGEZDİ, ADAYLAR VERDİ

Anadolu Güvercin Yarışması 2023 – 2024 Sezonu kupa törenine katılarak dereceye giren yarışmacılara kupalarını veren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kürsüden yaptığı konuşmada, Ataşehir’de yarışacak başkan adaylara başarı dileyerek, “Anadolu Güvercin Yarışması Başkanı Niyazi Yaman’a emekleri için teşekkür eder, kupa kazanan yarışmacıları tebrik ederim.” Dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kürsüdeki konuşmasında katılımcıların ve tüm Ataşehirlilerin Kandilini kutlayarak, güvercin sevenlerle Niyazi Yaman aracılığıyla tanıştığını vurgulayarak, “Niyazi Yaman ile böyle bir derneğin olduğunu gördüm. Birlikte etkinlik yapmaya başladık. Onlara destek olduk. Ben bu toplantıyı düzenleyenlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

Anadolu Güvercin Yarışması Organizasyon Başkanı Niyazi Yaman ev sahipliğinde Ataşehir Belediyesi İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’de (İAKM) düzenlenen kupa törenine Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 31 Mart seçimleri Ataşehir Belediye Başkan Adayları; Ak Parti adayı M. Naim Yağcı, CHP adayı Onursal Adıgüzel, Memleket Partisi adayı Reşat Şahin Öztürk, Saadet Partisi adayı Alev Sezen, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve Demokrat Parti Ataşehir İlçe Başkanı Deniz Miniç’in aralarında olduğu siyasi parti yönetici ve temsilcileri, Ataşehir Belediye birim müdürleri, STK temsilcileri ile güvercin severler ile dostları katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ