logo

Anadolu Güvercin Yarışması Yarışmacıları Kupalarını Törenle Aldı

Anadolu Güvercin Yarışması Yarışmacıları Kupalarını Törenle Aldı

Niyazi Yaman başkanlığında düzenlenen Anadolu Güvercin Yarışması’nda dereceye giren yarışmacılara kupa plaket ve ödülleri Marmara Güvercin Derneği’nde verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Anadolu Güvercin Yarışması’nda dereceye giren yarışmacılara kupa, plaket ve ödülleri törenle takdim edildi.

Anadolu Güvercin Yarışması’nda dereceye giren yarışmacılara kupa, plaket ve ödülleri Yenisahra Mahallesi’ndeki Marmara Güvercin Derneği’nde Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Kudret Arslan, Ataşehir Belediye başkan yardımcıları Cenan Aslan ve Ekrem Köse, katıldığı törenle takdim edildi.

Anadolu Güvercin Yarışması organizasyon komisyonu başkanı Niyazi Yaman öncülüğünde Yenisahra Mahallesi’ndeki Marmara Güvercin Derneği’nde düzenlenen ödül törenine Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Kudret Arslan, Ataşehir Belediye başkan yardımcıları Cenan Aslan ve Ekrem Köse ile birlikte; CHP Ataşehir ilçe İlce Başkan yardımcısı Aykut Yalçın, Belediye birim müdürleri T.Volkan Aslan, Hasan Guneydaş, Barış Argunşah ve Yeni Sahra Mahalle Muhtarı Sadettin Kahraman, STK temsilcileri, yarışmacılar ve güvercin sevenler katıldı.

BATTAL İLGEZDİ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Ataşehir Belediye Başkanı ve ekibine güvercin sevenlere verdiği destek için teşekkür eden Anadolu Güvercin Yarışması organizasyon komitesi başkanı Niyazi Yaman, törene katılarak ödül takdim eden başkan yardımcıları ve birim müdürlerine de teşekkürlerini aktardı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ