logo

Anadolu İzcilik Federasyonu Anıtkabir’e Ata’ya Şükran Ziyareti Düzenledi

Anadolu İzcilik Federasyonu Anıtkabir’e Ata’ya Şükran Ziyareti Düzenledi

Türkiye’nin birçok ilinden gelen izcilerle Anadolu İzcilik federasyonu çatısı altında düzenlenen “Anıtkabir, Ata’ya Şükran” ziyaretini gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Anadolu İzcilik Federasyonu, Ataşehir ile birlikte Türkiye’nin birçok ilinden gelen izcilerle Anıtkabir’e “Ata’ya Şükran” ziyareti düzenledi.

Anadolu İzcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Külah, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin 100.yılına ulaşmanın muhteşem coşkusuyla Ataşehir İzcilerimiz ve Türkiye’nin birçok ilinden gelen izcilerle Anadolu İzcilik federasyonu çatısı altında düzenlediğimiz -Anıtkabir, Ata’ya Şükran- ziyaretimizi gerçekleştirdik.” Dedi.

Anadolu İzcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Külah, Anıtkabir Anı Defteri’ne yazılanlar ve ziyaret ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

Türk milletinin milli, manevi, ahlaki değerlerini özümsemiş ve evrensel değerleri benimsemiş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı gençler yetiştirmek idealinden hiçbir zaman ayrılmayacak Liderlerimiz ve birinci vazifesi “EN BÜYÜK ESERİM” dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni “İlelebet Muhafaza Ve Müdafaa Etmek ” olan çocuk ve gençlerimiz ile huzurunuzdayız.

Federasyonumuzun Atatürk ilkelerine gönülden bağlılığı, uzun ama taşlı yollardaki çabalarımızda en büyük gücümüzdür. Hedef olarak belirttiğiniz “Muasır Medeniyet” düzeyine erişebilmek için tüm gayretimizle yürüdüğümüz yoldan şaşmamak üzere izci sözü verdik.

Akıl ve bilimin ışığında çağdaş uygarlık düzeyine çıkarabilme kararlılığımızın sözünü cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız bu sene huzurunuzda bulunarak tekrarlıyoruz.

Türk ulusuna emanet edilen kutlu mirasın bayrağını taşımanın, aziz vatanımızın bir parçası olmanın onur ve gururuyla şehit, gazi olan tüm kahramanlarımızı, huzurunuzda şükran ve minnetle anıyoruz.

Anadolu İzcilik Federasyonu İzci Liderleri olarak, daimi Baş İzcimiz sizden aldığımız feyz ile ilke ve devrimlerinizi yaşatacağımıza, ileri götüreceğimize ve size layık gençler yetiştireceğimize söz veriyoruz. Göstermiş olduğunuz hedeflere hızla ilerlemenin verdiği huzur ve mutlulukla sizi bir kez daha şükran, minnet ve saygı ile anıyoruz.

Anadolu İzcilik Federasyonu ailesi olarak arz ederiz.

Yüksek anınız önünde saygıyla eğiliyor ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ