logo

Anadolu Yakası Muhtarlar Toplantısı Gerçekleşti

Anadolu Yakası Muhtarlar Toplantısı Gerçekleşti

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığına İstanbul Anadolu Yakası Mahalle Muhtarları 1. Toplantısı Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ın da katılımıyla gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir ilçesi mahalle muhtarlarının da yer aldığı İstanbul Anadolu Yakası Mahalle Muhtarları 1. Toplantısı, İstanbul İl Jandarma komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İl MEM Levent Yazıcı ve Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ın katılımı ile Ataşehir’de yapıldı.

Toplantıda muhtarlar tarafından tespit edilen mahallelerdeki sorunlar dile getirilirken çözüm önerileri de ele alındı. Muhtarlardan sorunları hakkında bilgi alan, sorunları yerinde tespit eden İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, söz alna muhtarları dinledi.

Toplantıda söz alan muhtarlar, mahalleleriyle ilgili talep ve önerilerini dile getirdiler. Kurum müdürlerinden de bilgiler alan Vali Yerlikaya, sorunların mevzuat çerçevesinde çözüme kavuşturulması yönünde gerekli çalışmaların yapılacağını ve bu toplantıların belli aralıklarla tekrarlanacağını belirterek yapılan çalışmaların takip edileceğini söyledi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, muhtarlara işbirliği ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Toplantının sonunda davetlilere fidan hediye edildi.

MUHTARLARLA İLK BULUŞMA 4 ARALIK’TA GERÇEKLEŞTİ

Vali Yerlikaya 4 Aralık günü gerçekleşen İstanbul’daki muhtarlarla ilk buluşmada, mahalle muhtarlarını işaretle 959 tane daha yardımcısı olduğunu bu sayının 2019 yılında 961 olacağını vurgulayarak, mevcut ihtiyaç ve taleplerin çözümü konusunda ilgili kurumların yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiğini, valilik ve diğer kurum müdürlerinden sorunların çözümü için hızlı hareket edilmesi isteğini dile getirmişti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ