logo

ANNELERİMİZ İLK VE EBEDİ ÖĞRETMENLERİMİZDİR

ANNELERİMİZ İLK VE EBEDİ ÖĞRETMENLERİMİZDİR

Ak Partili Neslihan Yurtdagül anneliğin önemine işaret ettiği Anneler Günü mesajında, büyük başarıların değerli anaların yetiştirdiği seçkin çocuklar tarafından kazanıldığını ifade etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Ataşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantıları son birleşiminde söz alarak yaptığı gündem dışı konuşmasında, kadınların her zaman tarihi görevler üstlendiklerini vurgulayarak, gurubu adına “Anneler Günü”nü kutladığı mesajını aktardı.

 “CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR”

Anneliğin önemine işaret eden Ak Parti Meclis Üyesi ve Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül Anneler Günü mesajını da ilettiği konuşmasında, kadınların her dönem tarihi görevler üstlendiğini kaydederek şu ifadelere yer verdi; “Kurtuluş Savaşında, topları donmasın diye çocuğunun battaniyesini örten Nene Hatun nezdinde, tarihe yön veren kıymetli annelerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz.  Bizler, anneliği en mukaddes ve en çok hürmete layık bir değer olarak gören inanç, kültür ve törenin mensuplarıyız. Anneler bizim baş tacımızdır. Annemiz, bizi dünyaya getiren, bizin baş tacımız olan bir mucizedir. Peygamber efendimiz, “Cennet Annelerin Ayakları Altındadır” diyerek, anneliğin ne kadar kutsal olduğunu ifade etmiştir. ”dedi.

ANNELERİMİZ İLK VE EBEDİ ÖĞRETMENLERİMİZDİR

Yurdagül konuşmasına, “Analarımız ailenin temel direği ve toplumun geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak, temelleri sağlam atılmış aile yapısı ile mümkündür. Annelerimiz ilk ve ebedi öğretmenlerimizdir. Bizim onlardan öğreneceklerimiz hayata boyu devam eder… Hayatımıza ait güzelliklerin başında annelerimizin bize öğrettikleri ve bizim için yaptıkları gelir.”şeklinde devam etti.

BÜYÜK BAŞARILAR DEĞERLİ ANALARIN YETİŞTİRDİĞİ SEÇKİN ÇOCUKLARIN YARDIMIYLA GELİR

Neslihan Yurtdagül mesajında, “Ulu önder Atatürk’ün dediği gibi, büyük başarılar değerli anaların yetiştirdiği seçkin çocukların yardımıyla meydana gelir. Bizleri canından daha ileri gören ve tüm hayatlarını bizim hayatlarımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez.” ifadelerine yer verdi.

ARZUMUZ, ANNELERİN GÖZYAŞI DÖKMEDİĞİ TÜRKİYE İNŞA ETMEK

Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bütün arzumun annelerin yüreklerinin yangın yerine dönmediği, evlat acısı yüzünden gözyaşı dökmediği, Türkiye’yi inşa etmektir” sözünü hatırlatan Yurdagül, konuşmasını, “Bizim için annelerin mutluluğu, annelerin göz yaşının dinmesi, annelerin yüzlerinin gülmesi her şeyin üzerindedir. Annelerimizi mutlu etmek, onların sevgisini kazanmak hepimizin asli görevi olmalıdır. Vatan uğruna şahadete uğurlanmış anneler, hayatını çocuklarına adamış özel anneler ve tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyoruz. Dünyadaki tüm annelere mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini diliyoruz ”temennisi ile tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ