logo

ARGUVAN VAKFININ EĞİTİM DESTEK GECESİ

ARGUVAN VAKFININ EĞİTİM DESTEK GECESİ

arguvanHer yıl düzenlenen eğitime destek amaçlı ‘Arguvan Vakfı Dostluk ve Dayanışma Gecesi’, bu yıl 12 Kasım 2016 Cumartesi akşamı Ümraniye Salon Princess’de gerçekleşiyor.

“Arguvan Vakfı Dostluk ve Dayanışma Gecesi”nin asıl amacını, eğitim burslarını devam ettirmek ve burs sayısını arttırmak olarak açılayan vakıf yönetimi, gece ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Eğitimin,  bir ülkenin geleceği olduğunu ve eğitime önem veren toplumların her alanda ilerlediğini görüyoruz. Geri kalmamak ve gelişen dünyaya ayak uydurmak, toplum sorunlarına duyarlı, haksızlıklara, eşitsizliklere başkaldıran ve bunları gidermek için çalışan bir nesil ancak insan odaklı bir eğitim ile olanaklıdır.

Bugün alt üst edilen bir eğitim sisteminde sorgulamayan, din eksenli bir yapı oluşturulmaya çalışmak uğruna hiçbir altyapısı olmadan (pedagojik, fiziki vs) çocuklarımızı okullara doldurmaya çalışan bir zihniyete karşı durmak ve demokrat, ilerici ülkemize faydalı gençlerimizi desteklemek zorundayız.

Bunun için duyarlı dostlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Tüm duyarlı hemşehrilerimizi, başarılı, demokrat ihtiyacı olan üniversiteli gençlerimizi desteklemeye çağırıyoruz.”

Yer:             Salon Princess (Büyük Salon)

Tarih :        12 Kasım 2016 Cumartesi Saat 19.00

Adres:         Mithat PaşaCad. No.102 Princess Plaza

Kat : 7 (Armağanevler Durağı)

Ümraniye / İstanbul

Tel:             0216 461 27 85 – 461 27 86

arguvan-1

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ