logo

Ataşehir Amatör Futbol Şenlik Ligi Ekipleri Törenle Kupalarını Aldı

Ataşehir Amatör Futbol Şenlik Ligi Ekipleri Törenle Kupalarını Aldı

Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği tarafından düzenlenen Ataşehir U-11 Şenlik Ligi takımlarına, Ekrem Köse ve Ali Tanrıyaşükü’ün katılımıyla kupaları verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Amatör Futbol U-11 Şenlik Ligi takımlarının yöneticileri, teknik ekip ve sporcularının katıldığı Şenlik Ligi Kupa Töreni, Ataşehir Doğuş spor tesislerinde İASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse ile , İASKF Başkan Vekili Ali Tanrıyaşükür’ün katılımıyla gerçekleşti.

TFF İASKF ÜYESİ EKREM KÖSE’DEN TEŞEKKÜR

Ataşehir Doğuş spor tesislerinde U-12 şenlik ligi takımlarına kupa ve madalyalarını veren TFF İASKF Yönetim Kurulu Üyesi, Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, yaptığı açıklamada, 2021 /2022 futbol sezonunda Ataşehir Doğuş spor kulübümüzün tesislerinde oynanan U-12 şenlik ligine katılan takımlarımıza kupalarımızı takdim ettik. Törene ev sahipliği yapan Ataşehir Doğuş spor kulübümüzün başkanına, yönetimine, İASKF genel Başkan yardımcısı büyüğümüz Ali Tanrıyaşükür’e, MASK başkanı sayın abim Behram Kaçar’a spor kulübü başkanlarımıza, antrenörlerimize ve sporcularımıza çok teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.

CENTİLMENCE, YARIŞMACI VE BİR BAŞARI ENDEKSİ OLMADAN KUPA

TFF İASKF Yönetim Kurulu Üyesi, Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, tören sırasında yaptığı konuşmada,  8 yıldır düzenledikleri kupa töreni ile amaçlarının centilmence mücadelenin ödüllendirilmesi olduğunu kaydederek, “Düzenlenen Kupa Töreni ile amacımız; çocuklarımızın centilmence, yarışmacı ve bir başarı endeksi olmadan kupa kazanmalarını hedeflemek, gelecekte de bunu anılarına eklemeleridir.  Bizim için takımlarımız kupalar alıyor, şampiyonluklar kazanıyor. Benim ve arkadaşlarım için en önemlisi bu kupa töreni ve takdimidir. Çocuklar bizim geleceğimiz ve ülkemizin temel taşlarıdır. Bizler sizler için varız.” Dedi.

ALİ DÜŞMEZ VE BATTAL İLGEZDİ’NİN SELAMINI İLETTİ

İASKF Başkanı TFF Başkan Vekili Ali Düşmez ve Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İlgezdi’nin sizlere selamlarını getirdiğini ifade eden Ekrem Köse, turnuvaya, Şenlik Ligi’ne katılan kulüp başkanları, yöneticiler, teknik direktörler, antrenörlere teşekkür ve tebriklerini iletti.

ÇOCUKLARIMIZ, BİR GÜN BİZİM YERİMİZE KONUŞACAK VE ÜLKEYİ YÖNETECEK

TFF İstanbul İl Temsilcisi, İASKF Başkan Vekili Ali Tanrıyaşükür, Şenlik ligi kupa törenini düzenleyen kulüp başkan ve yöneticilerine teşekkür ederek, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
“Geleceğimizin teminatı olan siz çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Bu ligin puantajı yok ama başta Ataşehir Belediye Başkanımıza,  Başkan yardımcımız Ekrem Köse’ye çok teşekkür ederim.  Böyle bir organizasyona katkı sunmuşlar. Sizleri bir araya getirerek dostluğun perçinlenmesine, arkadaşlık hukukunun kurulmasına bir temel atmışlar. Ben bütün takımlarımızı şampiyon gibi görüyorum. Katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Çünkü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, bir gün bizim yerimize konuşacak ve ülkeyi yönetecek. Hepinizi kutluyor, başarılar diliyorum.”  

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ