logo

Ataşehir Amatör Kulüplerinden Ekrem Köse’ye Tebrik Ziyareti

Ataşehir Amatör Kulüplerinden Ekrem Köse’ye Tebrik Ziyareti

Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği üyesi kulüpleri başkanları Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan AASKB Başkanı ve İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Köse’ye tebrik ziyareti yaptılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği üyesi kulüpleri başkanları Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Köse’yi makamında ziyaret edip tebrik ederek başarı dileğinde bulundular.

Sabah saatlerinde Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse’yi makamında ziyaret eden Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği üyesi kulüplerin başkanları Amatör kulüplere verdiği desteklerinden dolayı plaket takdim ederek desteklerinin artarak devamı taleplerini dile getirdiler.

Bundan sonra Ataşehir Amatör Kulüplerin yöneticileri ile birlikte çok daha iyi şeyler yapmak istediğini kaydeden Ekrem Köse, ziyaretine gelen dostlarına teşekkür ederek; “Birazda başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimize plaket takdimimiz olacak. Teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Ekrem Köse 'yi ziyaret ediyor.

Gepostet von Recep Kenan am Freitag, 19. Juli 2019

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Gepostet von Recep Kenan am Freitag, 19. Juli 2019

YENİ DÖNEM İÇİN ÖDÜL YÖNETMELİĞİ MECLİSE GELECEK

İstanbul Site Spor’un sahasının Bakanlığa devri ile ilgili çalışmaların sürdüğünü, ulusal medyaya da haber olan konuyu yakından takip ettiklerini, saha kiralarının daha uygun rakamlara çekilmesi için de mücadele ettiklerini kaydeden Ekrem Köse, Türkiye’deki bütün belediyelere örnek olacak yıllardır uygulanan ödül yönetmeliğini yeni dönem için meclise getirileceğini söyledi.

FAAL SPORCU SAYISI SAYININ SEZON BOYUNDA 6 BİNE ULAŞIR

Amatör Kulüp yöneticileri tarafından ziyaret edilmesinden memnuniyetini dile getiren Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Köse, amatör kulüpler olarak 133 takımla liglerde mücadele ettiklerini, 2666 faal sporcularının olduğunu, bu sayının sezon boyunda 6 bin sayısına ulaştığını kaydedip, günde 5 – 6 saatini antrenman ve sportif faaliyetlere ayıran, enerjilerini tüketen bu gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzaklaştıklarının altını çizdi.

Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Köse’nin başkan yardımcılığı görevine atanmasıyla birlikte Ataşehir Belediyesi ile çok daha iyi şeyler yapacaklarına inandığını kaydeden Kayışdağı Spor Kulübü Başkanı Hüseyin şahin, Ekrem Köse’ye yeni görevinde başarı dilediler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ