logo

01 Nisan 2019

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Güçlenerek Döndü

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Güçlenerek Döndü

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri resmi olmayan kesin sonuçlara göre CHP adına 3.kez başkan olmak üzere aday olan Battal İlgezdi yeniden, güçlenerek Ataşehir Belediye Başkanı oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Akşam saatlerinde kendi verileri ve daha sonra da AA ajansından geçilen verilere göre yüzde 99’u açılan ve katılım oranının % 84 olarak gerçekleştiği Ataşehir’de toplam sandık 885, açılan sandık: 879, toplam seçmen: 303,273, kullanılan oy: 256,084, geçerli oy: 249,396 olarak sonuçlandı.

128 bin’in üzerinde yüzde 51.55’e yakın oy alan CHP Adayı Battal İlgezdi, 112’bin civarındaki oy sayısı ve yüzde 45,12 civarındaki oy oranı ile en yakın rakibi Ak Parti adayı İsmail Erdem’i yüzde 7 puan gibi bir farkla Ataşehir Belediye Başkanlığına seçildi.

Ataşehir’de 3. Sırayı ise 4.027 oy ve yüzde 1,61 oy oranı ile Saadet Partisi adayı Adem Boz aldı.

Seçim sonuçlarını Seçim Koordinasyon Merkezi’nde takip eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, sandıkların teslimi sırasında Zübeyde Hanım Öğretmen Evi Spor Salonu’ndaki İlçe Seçim Kurulu’na gelerek seçimi burada takip etti.

BU YARIŞIN KAYBEDENİ YOK. KAZANAN ATAŞEHİR

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Ataşehir sonuçları ile ilgili ilk açıklamayı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde çalışma arkadaşlarına yapan Millet İttifakı ortak adayı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yaptığı açıklamada çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek; “Bu demokratik bir yarıştı. Bu yarışın kaybedeni yok. Kazanan Ataşehir oldu. Diğer başkan adaylarımızla yarıştık. Hayat devam ediyor. Ben bu kampanya kavga, gürültü olmadan bitsin istedim. Ben önce kendi arkadaşlarıma, diğer siyasi partilerin temsilcileri aday arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben Ekrem İmamoğlu kazanırsa 6 ayda imar planlarını çıkaracağım sözümü tekrarlıyorum. Bu seçimi ben kazanmadım. Partili arkadaşlarım kampanyayı beraber yürüttüğümüz arkadaşlarımla aldık. Siyasi parti gözetmeden bana oy veren vatandaşlarımla aldık. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

BÜTÜN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Zübeyde Hanım Öğretmen Evi Spor Salonu’nda İlçe Seçim Kurulu’na gelerek seçimi burada Sandık Başkanları tarafından teslim edilen sandıkları takip eden Ataşehir Belediye Başkan Battal İlgezdi, www.itvhaber.com ‘u temsilen Recep Kenan’ın da aralarında olduğu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bu seçimin kaybedeni yok. Kazanan Ataşehir. Güzel bir yarış oldu. Kalp kırılmadan, dökülmeden Ataşehir’e ve memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz. Emeği geçen herkese, bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ