logo

Ataşehir Belediye Spor Kocaeli’deki Sezonun İlk Maçında İyi Başladı

Ataşehir Belediye Spor Kocaeli’deki Sezonun İlk Maçında İyi Başladı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi sezonun ilk maçında Kocaeli Bayan Futbol takımı ile karşılaşan Ataşehir Belediye Spor Kocaeli deplasmanında rakibini 4 farklı skorla yendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kadın futbolunda Ataşehir’in temsilcisi, Ataşehir Belediye Spor Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 2021-2022 sezonun ilk haftasında Saat 13.00’de  Kocaeli deplasmanında karşılaştığı Kocaeli Bayan Futbol Takımı’nü 4 farklı skorla yendi.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 2021-2022 sezonun A Grubu ilk karşılaşmasında Kocaeli deplasmanında Kocaeli Bayan Futbol Kulübü ile karşılaşan Ataşehir Belediye Spor sezonun ilk maçını 4 – 0 skorla kazandı.

Kocaeli – Gölcük Kavaklı Stadı’ında oynanan ve Saat 13:00’te başlayan karşılaşma Batuhan Kösem(Hakem), Batuhan Akkuş(1. Yardımcı Hakem), Ahmet Çağatay Öztürk(2. Yardımcı Hakem), Furkan Akın(Dördüncü Hakem) tarafından yönetildi.

BATTAL İLGEZDİ BAŞKANIMIZA YÜREKTEN HEDİYEMİZ

Ataşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Der ve yöneticiler ile sporcularına teşekkür eden Ataşehir Belediye Spor Teknik Sorumlusu Taner Öner,  maç sonrası, “Soğuk ve yağışlı havada yüreğiyle oynayan tüm sporcularıma teşekkür ederim. Deplasmanda bizi yalnız bırakmayan Başkanımız Abdullah DER ve Yöneticilerimiz Olgun Çelik ile Yavuz Olağan ‘a teşekkür ederim. Bu skor bize başarı dileyen her zaman yanımızda olan Battal İLGEZDİ BAŞKANIMIZA yürekten hediyemizdir.” Açıklaması yaptı.

BAŞKAN BATTAL İLGEZDİ “ŞAMPİYONLUK” MESAJI VERMİŞTİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 2021-2022 sezonu başında Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı’na başları dileyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, sezonun ilk maçı öncesi “Ataşehir sizden şampiyonluk bekliyor.” Mesajı vermişti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ