logo

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Ormanı’nda Doğa Yürüyüşü Düzenledi

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Ormanı’nda Doğa Yürüyüşü Düzenledi

Ataşehir Belediyesi “çevre bilincini aşılamak”, “doğayı korumak” ve sabah sporunu hep birlikte yapmak amacı ile Kayışdağı ormanında buluşarak doğa yürüyüşü düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi, “Çevre bilincini aşılamak, Doğayı korumak ve sabah sporumuzu hep birlikte yapmak İçin 26/12/2021 tarihinde saat 11:00 de Kayışdağı ormanında buluşuyoruz.” İfadeleri ile Ataşehirlileri etkinliğe davet etmişti.

Ataşehir Belediyesi tarafından “doğa ve çevre bilincini aşılamak”, “doğayı korumak” amacıyla Kayışdağı Ormanı‘nda düzenlenen etkinlikle ilgili “Ataşehir Belediyesi 7’den 70’e komşularımızla, Kayışdağı Ormanı’nda açık havanın tadını çıkardık. Yılın son pazar gününde haftanın stresinden uzaklaşıp tertemiz havayı solumak isteyen Ataşehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği doğa yürüyüşümüzden geriye bu keyifli fotoğraflar kaldı.” Paylaşımı yapıldı.

Kayışdağı Ormanı’nda düzenli olarak doğa yürüyüşü düzenleyen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, yaptığı açıklamada, “Doğayı korumak, doğa bilincini aşılamak ve doğa yürüyüşü İçin düzenlediğimiz etkinliğe katılan herkese teşekkür ederiz.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ