logo

Ataşehir Belediyesi Mahalle Muhtarları Olağan Toplantısı

Ataşehir Belediyesi Mahalle Muhtarları Olağan Toplantısı

Ataşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ataşehir’in 17 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını masaya yatırdılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla 2022 yılının 3’üncü toplantısında Ataşehir’in 17 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerin sorunlarını masaya yatırdılar.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, ilgili Belediye birim müdürleri de hazır bulundu. Toplantıya 17 mahalle muhtarlarından Mevlana, Yenişehir, Âşık Veysel ve Örnek mahallesi muhtarları mazeretlerini bildirerek katılmadı.

MAHALLELERMİZİN MUHTARLARIYLA OLAĞAN TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “17 mahallemizin muhtarlarıyla olağan toplantımızı gerçekleştirdik. Mayıs Ayı Toplantısında; imar, sağlık, sosyal yardım ve pek çok konuda yurttaşlardan gelen talepleri masaya yatırarak, ortak akıl ile çözüme yönelik neler yapabileceğimizi konuştuk.” İfadelerine yer verildi.

MUHTARLARDAN GELEN TALEPLERİ BİRİMLERE TAŞIYARAK ÇÖZÜME DESTEK OLUYORUZ

2022 yılı 3 olağan muhtarlar toplantısının gerçekleştirildiğini kaydeden Ataşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Battal Sarıkaya, toplantıya katılanlara teşekkür ederek, muhtarlardan gelen talepleri sorumlu müdürlük olarak ilgili birimlere taşıyarak çözümde de destek olduklarını vurguladı.

DİLE GETİRDİĞİNİZ SORUNLARI İLGİLİ MAKAMLARA İLETİYORUZ

Ataşehir’in mahallelerinin sorunlarını ve taleplerinin tespiti amacı ile toplandılar düzenlediklerinin altını çizen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez; “Mahallenizdeki sorunları dile getirerek çözüm noktasında ne yapabiliriz diye sizlerle periyodik olarak bu toplantıları yapıyoruz. Dile getirdiğiniz sorunları bir rapor halinde ilgili makamlara iletiyoruz. Aktarılan sorunlara çözüm bulmak için tüm gayretimizle çaba sarf ettiğimizi bilmenizi isterim.” Dedi.

MAHALLELERİN SORUNLARIN GENEL OLARAK ORTAK

Toplantı söz alan muhtarların mahallelerin sorunlarını ve taleplerini ilettiler. Muhtarlar tarafından dile getirilen sorun ve talepler ilgili birim müdürleri tarafından not alındı.

Mahallelerin sorunlarının genel olarak ortak olduğunu dile getiren muhtarlar, parkların bakımı ve ağaçların budanması, yol ve sokaklardaki sıkıntılar, sosyal yardımların dağıtılmasıyla ilgili sıkıntılar ve başıboş dolaşan köpekler ile ilgili sorunlarını öne çıkardılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ