logo

Ataşehir Belediyesi Taşeron İşçilerine Şirket Kurdu

Ataşehir Belediyesi Taşeron İşçilerine Şirket Kurdu

Meclis 1. Başkanvekili Sadi Özata başkanlığında toplanan Ataşehir Belediye Meclisi Şubat ayının 1.Birleşiminde 14 teklif ve 2 komisyon raporunun yer aldığı gündemi görüştü.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sadi Özata başkalığında toplanan Ataşehir Belediye Meclisi KHK ile taşeron işçileri kadoya almak üğzere kurulması emredilen belediye kuruluşu olan “Ataşehir Personel Hizmetleri Limited Şirketi”nin kuruluşu oy çokluğuyla kabul edildi.

Önceki toplantı tutanaklarını okunması sonrasında gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildiği Ataşehir Belediye Meclisi Şubat ayı ilk toplantısında, gündemde bulunan 14 teklif maddesinden 13 maddesi oybirliği ile ilgili komisyonlara havale edilmesine karar verildi.

Teklif kararı olarak oylanması önerilen 12. Madde oylanarak kabul edildi. Teklifle KHK ile taşeron işçilerinin kadroya alınacağı Belediye kuruluşu “Ataşehir Personel Hizmetleri Limited Şirketi” unvanlı yeni bir şirket kurulması kabul edildi ve Meclis kararı İBB’ye gönderildi.

12.Maddedeki, “200 bin TL sermayeli %100 hissesi belediyemize ait “Ataşehir Personel Hizmetleri Limited Şirketi” ünvanlı yeni bir şirket kurulması ve bu amaçla tahakkuk edecek katılım payının ödenebilmesi için bütçede tertip açılması hususuna ilişkin Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi” Ak Parti Grubunun ret oyuna karşı CHP Grubunun oylarıyla ve oy çokluğuyla teklif kararı olarak kabul edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ