logo

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu ‘8 Kadın’ı Sahneledi

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu ‘8 Kadın’ı Sahneledi

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu, sahnelediği “8 Kadın” adlı tiyatro oyunu ile MSKM (Mustafa Saffet Kültür Merkezi)’de Ataşehirli tiyatroseverlerle buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Robert Tomas’ın yazdığı, Coşkun Tunçta’nın çevirdiği ve A. Ercan Tulunay’ın yönettiği 2 perdelik oyunu 330’un üzerinde tiyatrosever seyretti.

KATİLİ BULMA SAVAŞ VEREN 8 KADIN

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen “8 Kadın” adlı oyunda 1950’lerin Fransa’sında karlı bir yılbaşı sabahı içlerindeki katili bulma yolunda psikolojik savaş veren 8 kadını anlatıyor.

Mustafa Saffet Kültür Merkezi(MSKM)’nde sahnelenen “8 Kadın” adlı oyunda Gamze Aşık, Helin Dinler, İlkay Tokaç Akbaş, Malike Çelik Koç, Melek Ertem, Melihat Gürşün, Nazlı Çelik, Nurgül Karabay rol aldılar.

“8 KADIN” 1950’LERİN FRANSA’SINDA KATİLİ BULMAYA ÇALIŞIYOR

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu “8 Kadın” adlı oyunda 1950’lerin Fransa’sında karlı bir yılbaşı sabahı… Evde bir ceset ve içlerindeki katili bulma yolunda psikolojik savaş veren 8 kadın… Robert Thomas’ın yazdığı kara komedi türündeki oyunda, kadınların her biri kendini temize çıkartmak uğruna, diğerlerinin sırlarını açık ediyor.

Yazar: Robert Thomas

Çeviri: Coşkun Tunçta

Yönetmen: A. Ercan Tulunay

Yardımcı Yönetmen: Nazlı Çelik

Reji Asistanı: Gamze Aşık

Dekor-Kostüm Tasarım: Nazlı Çelik, Gamze Aşık

Işık: Emre Kahraman

Oynayanlar:
Gamze Aşık, Helin Dinler, İlkay Tokaç Akbaş, Malike Çelik Koç, Melek Ertem, Melihat Gürşün, Nazlı Çelik, Nurgül Karabay

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ