logo

Ataşehir Belediyesi Toplu Sözleşme Görüşmesinde Uzlaşma

Ataşehir Belediyesi Toplu Sözleşme Görüşmesinde Uzlaşma

Ataşehir Belediyesi ile DİSK (Devrimci İşçi Sendikaları)’e bağlı Genel İş Sendikası Anadolu Yakası 1. Bölge Şubesi arasında yürütülen toplu sözleşme görüşmeleri uzlaşma ile sonuçlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi ile yetkili sendika DİSK (Devrimci İşçi Sendikaları)’e bağlı Genel İş Sendikası Anadolu Yakası 1 NO’lu Şube temsilcileri arasında yürütülen ve gece yarısına kadar süren toplu sözleşme görüşmeleri uzlaşma ile sonuçlandı.

HÜSEYİN HIŞMAN: ÇALIŞANLARIMIZIN MUTLULUĞU ÖNEMLİ

DİSK (Devrimci İşçi Sendikaları)’e bağlı Genel İş Sendikası Anadolu Yakası 1 NO’lu Şube temsilcileri ile uzun süredir yapılan görüşmelerin gece yarısı 01:00 gibi uzlaşma ile sonuçlandığını kaydeden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Recep Kenan aracılığı ile www.itvhaber.com ‘a yaptığı açıklamada uzlaşma ile sonuçlanan toplu görüşmeler ile ilgili bilgileri “Ataşehir Belediyesi ile yetkili Genel İş Sendikası Anadolu Yakası 1 NO’lu Şube temsilcileri arasında yapılan müzakereler sonucunda belediyemiz imkanları çerçevesinde iyileştirmeler yapmak suretiyle uzlaşma sağlandı. Biz çalışanlarımıza yönelik iş barışı için yapılması gerekenleri yapıyoruz. Bu sadece sendikal faaliyetlerle sınırlı değil, yönetim biçimimizde bu var. Çalışanlarımızın mutluluğu önemli… Bu kapsamda da şartlarımızı zorlamak suretiyle, iyileştirmeler yaptık. Ve uzlaşma sağlandı. Hem çalışanlarımız, hem idaremiz hem de Ataşehir’imiz için hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra da çalışanlarımızla birlikte Ataşehir’imiz için en iyi hizmeti yapmaya devam edeceğiz.” Şeklinde paylaştı.

ABDULLAH DER TOPLU SÖZLEŞMEDE UZLAŞMAYI DUYURDU

Toplu sözleşme görüşmelerinde uzlaşma kararı Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der tarafından yapılan açıklamada; “Ataşehir Belediyemiz ile Disk/Genel İş sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmeleri görüşmesi uzlaşma ile sonuçlanmıştır. Hayırlı olsun” ifadeleri ile duyurulmuştu.

DİSK (Devrimci İşçi Sendikaları)’e bağlı Genel İş Sendikası Anadolu Yakası 1 NO’lu Şubesi tarafından Ataşehir Belediyesi ile görüşmeler devam ederken grev kararı alınmış ve belediye önünde yapılan basın açıklaması sonrasında grev kararı bildirisi binaya asılmıştı.

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; görüşmeler devam ederken sendika tarafından uzlaşmazlık kararı alınarak grev ilan edilmesinin doğru bulunmadığı belirtilmişti.

GÖRÜŞMELERİ BAŞKAN YARDIMCILARI YÜRÜTTÜ

DİSK (Devrimci İşçi Sendikaları)’e bağlı Genel İş Sendikası Anadolu Yakası 1 NO’lu Şube temsilcileri ile yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin son bölümüne Ataşehir Belediyesi adına başkan yardımcıları; Hüseyin Hışman, Adbdullah Der, Kalender Özdemir ve Orhan Çerkez ile birlikte birim müdürleri katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ