logo

ATAŞEHİR BELEDİYESPOR’A KONAK’TAN 3 ÖNEMLİ TAKVİYE

ATAŞEHİR BELEDİYESPOR’A KONAK’TAN 3 ÖNEMLİ TAKVİYE

Kadın Futbol 1. Ligi’nde zirveye oynayan Ataşehir Belediyespor, son 5 sezonun şampiyonu Konak Belediyespor’un oyuncuları Ebru, Berna ve Handan’ı kadrosuna kattı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geçtiğimiz sezon – 6 puan dezavantajıyla şampiyonluk için mücadele eden, 2017 – 2018 sezonuna da  şampiyonluk sloganıyla Abdullah Der başkanlığında ve Taner Öner’in teknik yönetiminde mücadele verecek olan Ataşehir Belediyespor transferlerle ekibini güçlendiriyor.

İstanbul ekibi Ataşehir Belediyespor, Kadın Futbol 1. Ligi’ndeki en önemli rakibi, 5 sezondur aralıksız şampiyon olan İzmir ekibi Konak Belediyespor’dan üç önemli ismi kadrosuna kattı.

Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah der tarafından yapılan açıklamada Konak Belediyespor’un üç önemli oyuncusu Ebru Topçu, Berna Yeniceri ve Handan Kurga’yı ekibine dahil ettiklerini duyurdu.

Transferle ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediyespor hocası Taner Öner, açıklamasında, “Geçen sezon İzmir Konak Belediyespor’da oynayan Kadın Futbol Milli Takımı sporcuları Ebru Topçu , Berna Yeniçeri ve Handan Kurga yeni sezonda Ataşehir Belediyespor  için ter akıtacak. Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Futbol kariyerlerine 2006’da Karadeniz Ereğli’de başlayan 1996 doğumlu oyuncular Ebru Topçu ve Berna Yeniçeri, 2014’te birlikte Konak Belediyespor’a transfer oldular.  İzmir ekibi Konak Belediyespor’da üç şampiyonluk yaşayan oyunculardan 84 kez milli olan Ebru liglerde 159 maçta 104, 54 kez milli takım forması 153 maça çıkan Berna ise 12 golü kaydetti.

2007 yılında futbol  kariyerine Ataşehir’de başlayan 1993 doğumlu kaleci Handan Kurga ise transfer olduğu Lüleburgaz 39 Spor’dan Konak Belediyespor’a 2012’de geçti.

Bu güne kadar liglerde 73 maça çıkan, 5 kez de milli olan Handan, 2007 yılında kariyerine başladığı Ataşehir’e geri döndü.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ