logo

Ataşehir Evinde ALG Spor’a Direnemedi: 1-4

Ataşehir Evinde ALG Spor’a Direnemedi: 1-4

Kadınlar 1. Futbol Ligi 15. hafta karşılaşmasında konuk ALG Spor, Ataşehir Belediye Spor’u deplasmanda Tanya Kozyrenko (2), Yağmur ve Sevgi’nin golleriyle 4-1 mağlup etti.

Kadınlar 1. Futbol Ligi 15. hafta karşılaşmasında Ataşehir Belediye Spor sahasında ALG Spor’u  ağırladı. Yenisahra Stadı’nda oynanan mücadeleyi Recep Buğra, Celal Eser, ve Enes Berk Güçlü hakem üçlüsü yönetti.

Ataşehir Belediye Spor karşılaşmaya Selda, Ferda, Kübra, Maryama, Elif, İlayda, Sibel, Tuğba Babacan, Eda, Nagehan ve Bensu ilk on biriyle çıkarken,

ALG Spor ise Handan, Natia, Zehra, Luidmyla,  Tetyana Kozyrenko, Seval,  Yaşam, Fatoş, Gülbin, Sevgi ve Yağmur on biriyle mücadele etti.

Mücadeleye hızlı başlayan Ataşehir Eda’nın frikik golüyle ilk dakikalarda öne geçti.

Kısa sürede oyunda dengeyi sağlayan ALG Spor, geçtiğimiz sezon Ataşehir Belediye Spor’un kadrosunda yer alan Tanya Kozyrenko (2), Yağmur ve Sevgi’nin ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı 4-1 önde kapadı. İkinci yarıda, iki takımın da atakları sonucu değiştirmeyince maç 4-1 sona erdi.

ALG Spor oyuncuları maç sonunda;  sevinçlerini, kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarıyla paylaştı.

“ALTYAPIYA ÖNEM VERİYORUZ”

Maç sonunda ALG Spor Teknik Direktörü Aslı Canan Sabırlı sorularımız yanıtladı.

Sabırlı, bekledikleri bir skor olduğunu belirterek, “Sporcu arkadaşlarımı kutluyorum. ALG Spor, ALG Tekstil’in desteğiyle var olmaya devam edecek. Kadın futboluna ciddi bir yatırım yapan bir kulübün içerisindeyim, çok şanslıyım. Umarım sonraki süreçte ülkemizi Avrupa’da da temsil ederiz,” dedi.

Sabırlı, ülkemizde erkek ve kadın futbolunda altyapı sorunu olduğuna dikkat çekerek, “Altyapıya da önem veriyoruz. Altyapıdan milli takımda oynayan iki oyuncumuz var. Amacımız sadece oyuncu transfer etmek değil, biz insan yetiştirmek istiyoruz,” şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraflar: Kadir İncesu

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ