logo

Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın Dünya Evine Girdi

Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın Dünya Evine Girdi

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir ilçe Başkanı Celal Yalçın Ümraniye Prenses düğün salonundaki düğün töreninde Başkan İlgezdi’nin kıydığı nikahla Serpil Uçar ile dünya evine girdi.

Recep Kenan/irtvhaber.com

Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi tarafından kıyılan Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir ilçe Başkanı Celal Yalçın ile Serpil Uçar çiftinin nikah şahitliklerini Cumhuriyet Halk partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve Cumhuriyet Halk partisi İstanbul İl başkanı Dr. Canan Kaftancıoglu ile birlikte Ataşehir Belediye Başkanı yardımcısı Cenan Aslan yaptı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ile Serpil Uçar çiftinin nikahını kıyan Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi, çifte mutluluklar diledi. Başkan İlgezdi, çiftin evlilik cüzdanını İstanbul İl başkanı Dr. Canan Kaftancıoglu’na verdi. İl başkanı olarak ilk kez bir ilçe başkanının nikahına şahitlik yaptığını ifade eden Kaftancıoğlu’da Celal Yalçın ile Serpil Uçar çiftine mutluluklar diledi.

@CHP Ataşehir ilçe Başkanı Celal Yalçın Düğünü @CHP Genel Başkan Yrd. Gamze Akkuş İlgezdi CHP İstanbul İl Başkanlığı Canan Kaftancıoğlu ve ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI Battal İlgezdi Nikah töreni.Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın Dünya Evine Girdi https://www.itvhaber.com/atasehir-ilce-baskani-celal-yalcin-dunya-evine-girdi.html#.XmP8q54EIKM.twitter #AtaşehirİlçeBaşkanı #CelalYalçınDünyaEvineGirdi #CumhuriyetHalkPartisi #Ataşehir #CelalYalçın #Düğün #Battalİlgezdi #NikahTöreni #SerpilUçar #CananKaftancıoğlu #GamzeAkkuşİlgezdi #CHP #itvhaber

Recep Kenan paylaştı: 7 Mart 2020 Cumartesi

Anadolu’da kadının eş değil, eşiti olduğunu vurgulayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, alışılagelenin dışında bir uygulamayla evlilik cüzdanını çiftler birlikte vererek mutluluklar diledi.

Ümraniye Prensess Düğün salonunda gerçekleşen düğün ve nikah törenine Cumhuriyet Halk partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve Cumhuriyet Halk partisi İstanbul İl başkanı Dr. Canan Kaftancıoglu ile birlikte milletvekilleri, ilçe başkanları, Ataşehir Belediye Başkanı yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile Celal Yalçın ile Serpil Uçar çiftinin yakınları ile dostları katıldı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Celal Yalçın Düğünü @CHP Genel Başkan Yrd. Gamze Akkuş İlgezdi CHP İstanbul İl Başkanlığı Dr. Canan Kaftancıoğlu Grubu ve ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI Battal İlgezdi Battal İlgezdi Nikah töreni.Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın Dünya Evine Girdi https://www.itvhaber.com/atasehir-ilce-baskani-celal-yalcin-dunya-evine-girdi.html#.XmQT7e_xF9E.twitter

Recep Kenan paylaştı: 7 Mart 2020 Cumartesi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ