logo

Ataşehir İlçe MEM Makamına Liya Yurtseven Oturdu

Ataşehir İlçe MEM Makamına Liya Yurtseven Oturdu

23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı’nda her yıl yapılan koltuk devri ile Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamına Cemile Besler İlkokul öğrencisi Liya Yurtseven oturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ailesi ve öğretmenleri ile geldiği makamında Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican’dan koltuğu devralan Müdüre Liya Yurtseven, Şube Müdürü Orhan Kuzu’ya eğitim gördüğü Cemile Besler İlkokuluna spor salonu yapılması talimatını verdi.

Koltuğunu Liya’ya teslim eden Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican; “Ataşehir’de 350’nin üzerinde eğitim kurumu ve 80 bin öğrencisiyle, 7 bin civarında eğitimci ve personelle hizmet veren Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğumu yeni müdiremiz Liya Yurtseven’e teslim ediyorum” diyerek koltuğunu Liya Yurtseven’e devretti.

TÜM ÇOCUKLAR ADINA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’E TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna oturan Cemile Besler İlkokul öğrencisi Liya Yurtseven, yaptığı açıklamada, “Bu makamın asıl sahibi Ataşehir öğrencilerine güzel hizmetlerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul Bilican’a bu makamda oturmama fırsat verdiği için çok teşekkür ediyorum.  Burada tüm öğrencileri ve okulum Cemile Besler İlkokulu’ndaki arkadaşlarımı temsil ediyorum. Temsil ettiğim tüm çocuklar adına bu kutlu günü bize hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkürlerimi sunuyorum. İzinden ayrılmayacağımıza söz veriyorum. Sevginin gücüyle tüm sorunların aşılacağına, dünyada barış ve dostluğun hâkim olacağına inanıyorum. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE YARDIMA DEVAM EDECEĞİM

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamına oturan müdüre Liya Yurtseven, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak insanlara kitap okumayı aşılayan, düşünen, üreten bireyler yetiştirmek için birçok projeler yapıyoruz. Çınarın Gölgesinde projesi de buna örnektir. İlçemizde ki ihtiyaç sahibi öğrencilere yardıma devam edeceğim. Öğrencilerimizin bilgiye rahat ulaşabileceği teknolojik kütüphaneler yapacağım. Okul bahçelerine öğrencilerin güven içinde ve rahat bir şekilde oynayabilecekleri bahçeler haline getireceğim” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ