logo

Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali Selçuk Balcı ve Melek Mosso İle Başlıyor

Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali Selçuk Balcı ve Melek Mosso İle Başlıyor

16 sanatçı müziğin farklı türlerini Ataşehir’in çeşitli noktalarında sahneye taşıyacak Kardeş Kültürlerin Festivali Selçuk Balcı ve Melek Mosso’nun sahne alacağı konser ile başlıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

16 Eylül Cuma günü Selçuk Balcı ve Melek Mosso konseri ile başlayacak, 6 mahallede 7 ayrı konserle Ataşehirlileri müziğin her dalından 16 usta isimle buluşturacak Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali başlıyor.

Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali programı, Selçuk Balcı ve Melek Mosso’nun sahne alacağı ilk gün konserleriyle 16 Eylül Cuma günü Örnek Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda saat 19.30’da başlayacak. Ersin Show’un sunumu ve DJ performansı da konser öncesi müzikseverlerle bir araya gelecek.

Ataşehir’de, Kardeş Kültürlerin Festivali kapsamında Candan Erçetin, Hadise, Arif Sağ, Koray Avcı, Niyazi Koyuncu, Sefo, Belkıs Akkale, Kutsal Evcimen, Latif Doğan, Mikail Aslan, Selçuk Balcı, Erdal Erzincan, Tolga Sağ, Yavuz Değirmenci, Melek Mosso, Onur Akın gibi müziğin her dalından 16 usta isim, 6 ayrı mahallede müzikseverlerle buluşacak.

Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali programı TIKLAYINIZ

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ