logo

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’ndan Eğitim Yılı Özel Mesajı

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’ndan Eğitim Yılı Özel Mesajı

Kaymakam_mesajİzmir’in ilçesi Dikili’de görev yaparken son kararname ile Ataşehir Kaymakamlığına Atanan Zafer Karamehmetoğlu göreve başladığı ilk gün Bakan ve İstanbul Valisini ağırladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu; 2013 – 2014 eğitim öğretim yılı açılış töreni için Ataşehir’e gelecek olan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu karşılamak üzere Halil Atamavcı İlokulu’nda beklerken, göreve başladığı ilk gününde Recep Kenan aracılığı ile eğitim – öğretim yılı mesajı ve Ataşehir ile ilgili düşüncelerini içeren özel açıklamalar yaptı.

Göreve başladığı ilk günde Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nun özel açıklamaları:

19 Temmuz 2013 tarihli kararname ile 6 yıl çalıştığım İzmir’in ilçesi Dikili’den Ataşehir Kaymakamı olarak atandık. Bu gün 9 Eylül itibarı ile de göreve başladık. Biliyorsunuz 9 Eylül İzmir’in kurtuluş tarihidir. İzmir’in kurtuluşu Türkiye’nin de kurtuluşudur aynı zamanda. İnşallah ilçemize, halkımıza, milletimize hizmet edeceğiz beraberce. Ataşehir’in maddi, manevi kalkınması için sosyal hayatın, kültürel hayatın, sanayi, ticaret, çevre; aklımıza gelen her konuda, mülki idare amirliği mesleğinin muhtevasında var olan görevleri elimizden geldiği kadar yapmaya çalışacağız, yapacağız.

Bu gün de eğitim öğretim yılının açılışı. Ana sınıfı ve birinci sınıflar bu gün açılıyor. İlçemiz böyle bir açılışın yapılması, Türkiye çapında bir uygulamanın Ataşehir’de yapılıyor olması bizim için onur verici bir durum. Sayın Bakanımızı ve Sayın Valimizi bekliyoruz. İnşallah bu eğitim yılında sorunsuz, problemsiz, bir eğitim ve öğretim sürecini tamamlarız. 2013 -2014 sezonunun başarılı bir eğitim yılı olarak geçmesini ve çocuklarımızın hepsinin başarılı olmasını diliyorum. Bu dileklerimle eğitim ve öğretim yılının ülkemize milletimize ve Ataşehir’e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ataşehir halkına da selamlarımızı saygılarımızı sunuyoruz. Ataşehir’e hep beraber hizmet edeceğiz inşallah.

“Ataşehir’le ilgili bilgi sahibimisiniz?” sorumuza Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu; “Ne kadar araştırma yaparsanız yapın, fiili durum önemli. Fiili durum şu anda; önümüzde tespit ettiğimiz işlerimiz var. Onlara bakacağız. Fiziki mekan ihtiyaçları ile ilgili yapılabileceklerimize bakacağız. Kaymakamlık ve Hükümet Konağı ile ilgili fiziki ihtiyaçlar. İlçemizdeki eğitim kurumlarının kapasitesine, eğitim kapasitesine bakacağız. Bize düşen ne kadar görev varsa onlarla ilgileneceğiz. Ataşehir bu manada Türkiye’nin tanıdığı bir yer. Finans Merkezi olacak bir yer. Hükümetin de üzerinde durduğu bir ilçe. İstanbul’un ve Türkiye’nin Ekonomik kalbi olabilecek duruma doğru gidiyor. Biz de burada bize düşen, uhdemize düşen görevlerimizi yapacağız inşallah.”diyerek yanıt verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ