logo

Ataşehir Meclisi Ak Parti Grubundan ‘Başak Cengiz’ Teklifi

Ataşehir Meclisi Ak Parti Grubundan ‘Başak Cengiz’ Teklifi

Ataşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grubundan 9 Kasım günü Ataşehir’de katledilen Başak Cengiz adının katledildiği Karanfil Sokağa verilmesi teklifi geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında Ak Parti Grubu tarafından genç mimar Başak Cengiz’in adının samuray kılıçla katledildiği Karanfil Sokağa verilmesi teklif edildi.

AK PARTİ GRUBUNDAN BAŞAK CENGİZ TEKLİFİ

Ak Partili üye Esma Ersin, partisi adına verdiği sözlü önerge ile Ataşehir’de katledilen Başak Cengiz olayından duydukları üzüntüyü dile getirerek, olayın gerçekleştiği Karanfil Sokak’ın adının “Başak Cengiz Sokak” olarak değiştirilmesi teklifini sözlü olarak sundu. Teklif, Başkanlık makamına sevki oy birliğiyle onaylandı.

KARANFİL SOKAK “BAŞAK CENGİZ SOKAK” OLSUN TEKLİFİ

Ak Partili üye Esma Ersin, grubu adına verdiği sözlü önergede, “9 Kasım günü gerçekleşen elim olayda Başak Cengiz kızımızın vefatından büyük üzüntü duyduğumuzu ve olayın gerçekleştiği Karanfil Sokak isminin değiştirilerek Başak Cengiz olmasını ve tüm grupların desteğini de talep ederek sunuyorum.” dedi.

NE OLMUŞTU?

Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Karanfil Sokak üzerindeki sitenin önünde akşam saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda bir inşaat firmasında mimar olarak çalışan Başak Cengiz, yolda yürürken elinde samuray kılıcı bulunan bir kişinin saldırısına uğradı.

Başak Cengiz’e arkadan yaklaşan şüpheli, hiç bir şey söylemeden elindeki yaklaşık 75 cm uzunluğundaki samuray kılıcını peş peşe saplamaya başladı. Genç kızı yerde hareketsiz kalana kadar bıçaklamaya devam eden şüpheli, daha sonra elindeki kılıçla olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.

Samuray kılıcıyla öldürdüğü iddiasıyla yakalanan üniversite öğrencisi Can Göktuğ Boz (27) ifadesinde, evden çıkarken birini öldürmeyi planladığını, erkeğin kendisine karşı koyma ihtimaline karşılık bir kadını öldürmeye karar verdiğini söylediği kayda geçmişti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ