logo

Ataşehir Tüm Emekliler Derneği Başkan İlgezdi’nin Katılımıyla Açıldı

Ataşehir Tüm Emekliler Derneği Başkan İlgezdi’nin Katılımıyla Açıldı

Ataşehir Tüm Emekliler Derneği’nin İçerenköy’deki merkezi 23 Aralık Cumartesi günü Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin katılımıyla açıldı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Tüm Emekliler Derneği‘nin (ATEM-DER) İçerenköy’deki merkezi 23 Aralık 2023 Cumartesi günü Saat:14:00’te Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi‘nin katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.

Operasyon bölgesinden gelen 6 şehit haberi nedeniyle ağırlaştırılmış program uygulanan ATEM-DER açılışına Ataşehirli emekliler yoğun katılım gösterdi.

Açılışta konuşan Ataşehir Tüm Emekliler Derneği Başkanı Cafer Çağrıtekinci dernek merkezinin açılışındaki gecikmeyi pandemi dönemi olumsuzluların etkisi olarak açıklayarak; “Açılışımız pandemi ve arkasından gelen deprem nedeniyle sarktı. Nasip bu güneymiş. Bugün hep birlikte derneğimizin açılışını yapıyoruz. Tüm Emekliler Derneğimiz Ataşehir’in ve tüm Anadolu Yakası’nın emeklilerini kapsıyor. Tüm emeklilerin hakları ile ilgili mücadelelerini veriyor. Derneğimizi kurduktan sonra Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi’ye giderek yer talebimizi ilettik. Kendisi de tahsisi ve düzenlenmesi için gerekli yardımı yapacağını sözünü vermişti. Bugün açılışını yaptığımız bu derneğin mekanından içinin düzenlenmesinin tamamlanmasına kadar bize destek oldu. Bu destekten dolayı belediye başkanımız Battal İlgezdi’ye tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi.

BAŞKAN BATTAL İLGEZDİ BURADA ÇOK GÜZEL İŞLER YAPIYORLAR

Derneği kurulmasında emeği geçen başkan ve diğer emeği geçenlere teşekkür eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlezdi, Ataşehir Tüm Emekliler Derneği’nin yaptığı işin çok kıymetli olduğunu vurgulayarak, “Genel olarak emekli olduktan sonra evde oturulur ya da kahveye gidilir. Genel tablo böyle… Böyle bir derneğin olması gerekiyordu. Sevgili başkan söyleyince memnuniyetle destek oluruz dedim. Başkana teşekkür ediyorum. Burada çok güzel işler yapıyorlar.” Dedi.

Ataşehir Tüm Emekliler Derneği’nin (ATEM-DER) İçerenköy’deki merkezin açılışına Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve dernek Başkanı Cafer Çağrıtekinci ile birlikte; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, İçerenköy Muhtarı Sırma Doğru, Ataşehir Tüm Emekliler Derneği üyeleri ve Ataşehirliler katıldı.

Programın son bölümünde ATEM-DER Başkanı Cafer Çağrıtekinci tarafından plaket takdim edilen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlezdi, Ataşehir Tüm Emekliler Derneği üyelerinin üretimi ürünlerin sergilendiği standı gezerek, üyelerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ