logo

ATAŞEHİR ZABITASI ‘MORAL KAHVALTISI’NDA BULUŞTU

ATAŞEHİR ZABITASI ‘MORAL KAHVALTISI’NDA BULUŞTU

Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İstanbul Zabıta teşkilatının kuruluşunun 191’inci yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlediği kahvaltıda Zabıta personelini buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta Haftası dolayısıyla teşkilata moral ve motivasyon aşılayarak personelin birlik ve beraberliğini sürdürmesi amacıyla Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü zabıta personelini kahvaltılı organizasyonda buluşturdu.

Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün bağlı olduğu başkan yardımcısı Hüseyin Hışman ile başkan yardımcıları Sadık Semih Kayhan, Metin Kaya ve Kalender Özdemir ve Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya ile birlikte Belediye  Birim müdürleri; Şehnaz Yabar, Ayten Kartal, Necati Bozkurt, Sevgi Topçu’nun da katıldığı kahvaltıda  Ataşehir Belediyesi zabıta personeli bir araya geldi.

MORAL VE MOTİVASYON AŞILAYIP, BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK

Zabıta teşkilatının 191’inci yıldönümü kapsamında kahvaltıda bir araya geldiklerini kaydeden Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya,  itvhaber.com’a  yaptığı açıklamada İstanbul Zabıta kurumunun 191’inci yıl dönümünü kutladıklarının altını çizerek, “Ataşehir’de de zabıta biriminin kuruluşu, Ataşehir Belediyesi’nin kuruluşu ile birlikte sağlandı. Başlangıçta teşkilatın oluşumu nedeniyle belli sıkıntılar yaşadık. Geldiğimiz noktada teşkilatımız, ilçemizin her yerine hakim durumda.  Yetki ve sorumluluk alanımıza giren konularda gerekeni yapmaya özen gösteriyoruz. Belediyemizin diğer tüm birimleriyle istişare halindeyiz.  Birlikte çalışmalar yürütüyor ve destek veriyoruz.  Teşkilatımızı zinde tutarak, olabildiğince ilkeli bir şekilde hizmet vermeye özen gösteriyoruz.  Zabıta Haftası dolayısıyla teşkilatımıza moral ve motivasyon aşılayarak birlik ve beraberliği sürdürebilmek için bu kahvaltıyı organize ettik” ifadelerinde bulundu.

ZABITA BELEDİYELERİN EN VAZGEÇİLMEZ BİRİMİ

İstanbul Zabıta Teşkilatı’nın 191. Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen  “Zabıta Haftası” etkinlikleri kapsamında Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü zabıta personeli ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Zabıta biriminden sorumlu başkan yardımcısı Hüseyin Hışman itvhaber.com’a yaptığı açıklamada, “Zabıta teşkilatının 191’inci yıldönümünü kutluyoruz. Bilindiği üzere Zabıta eski bir teşkilat. Bu hafta Zabıta Haftası… Osmanlı döneminden gelen, Cumhuriyet döneminden bu yana teşkilatlanması ile birlikte, belediyelerin en vazgeçilmez birimlerinden birisidir” ifadelerine yer verdi.

ZABITA ZOR VE KUTSAL GÖREV İCRA EDİYOR

Hışman, açıklamasını, “7/24 esasına göre çalışan Zabıta teşkilatı, halkla iç içe olan, halkın güvenliği ve sağlığı için hizmet veren kar, kış, bayram ve hafta sonu demeden meşakkatli, bir o kadar da zor bir görev icra etmekte. Kutsal bir görev icra ediyor.  Belediyemizde de sekiz yılı aşkın bir sürede teşkilatımızı tamamlamak suretiyle 7/24 esasıyla zabıta birimi olarak hizmet veriyor. Zabıtamız, güler yüzlü yönüyle vatandaşlarımızın her türlü sorununa eğilerek iyi ve zor günlerinde hep yanlarında oldular. Sürekli vatandaşla iç içeyiz. Bu anlayışımızı devam ettireceğiz” şeklinde tamamladı.

Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya kahvaltıya katılan mesai arkadaşlarının masalarını dolaşarak Zabıta Haftası ve 191. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Kahvaltı sonrası Başkan Yardımcıları birim müdürleri ve zabıta personeli toplu fotoğraf çektirdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ