logo

ATAŞEHİR’DE 30 AĞUSTOS ZAFERİ’NİN 92. YILI KUTLANDI

ATAŞEHİR’DE 30 AĞUSTOS ZAFERİ’NİN 92. YILI KUTLANDI

30_agustos - zafer - bayrami-230 Ağustos’ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 92. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Ataşehir’de de kutlandı. Zafer Bayramı kutlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında 26 Ağustos 1922’de başlayıp, 30 Ağustos’ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 92. Yılı Ataşehir’de kutlanıyor.

Ataşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na kurum temsilcileri tarafından çelenk sunumu ile başladı.

Batı Ataşehir Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk Anıtı’na Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Naci Gültekin, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi adına vekaleten Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen kurumları adına Atatürk Anıtı’na çelenklerini sundular.

Batı Ataşehir Cumhuriyet Parkı’nda Saat 09:00’da başlayan 30 Ağustos Zaferi Bayramı töreni, İstiklal Marşının okunması ve göndere bayrak çekilmesi ile sona erdi. Ataşehir’deki çelenk sunuma törenine Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Naci Gültekin, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi adına vekaleten Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen ile birlikte Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Sadi Özata, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yöneticileri, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Ayrancı ve ilçe yöneticileri, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Oğuz Sarul ve ilçe yöneticileri, Ataşehir ilçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Hışman ve Kalender Özdemir, ilçe daire amirleri, belediye birim müdürler, şehit ve gazi temsilcileri, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

AK PARTİ’DE RESMİ OLMAYAN TÖRENDE

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı resmi çelek sunma töreni sonrası alanda bulunan siyasi parti, oda ve başta şehit ve gaziler olmak üzere STK temsilcileri tarafından kurumları adına çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Önceki törenlerden farklı olarak resmi olmayan tören sırasında Ak Parti Ataşehir ilçe yöneticileri tören alanında kaldılar. Ayrıca Alanda Ak Parti Ataşehir İlçe teşkilatına ait olan çelengin bulunması da dikkatlerden kaçmadı.

30_agustos - zafer - bayrami-tebrik

KUTLAMALAR ÖĞRETMENEVİNDE

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çelenk tören sonrası Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen evinde Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Naci Gültekin, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi adına vekaleten Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen’in kurumları adına tebrikleri kabulü ile devam edildi.

“İLÇELERDE ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI MÜTEVAZI OLUYOR”

Ülkemizin kendi bölgesinde kendisini tanıtmış bir ülke olduğunu vurgulayan Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, “Ülkemiz daha iyiyi, daha güzeli arayacak. Zafer Bayramı kutlamaları İstanbul’un ilçelerinde değil de merkezlerde kutlanıyor. Askeri birlikler ve diğer kurumların katılmaları kutlamalarını daha heyecanlı hale getiriyor. Zafer Bayramı kutlamaları ilçelerde daha mütevazı oluyor” diyerek bütün katılımcıların ve Ataşehir’in Zafer Bayramı’nı kutladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ