logo

Ataşehir’de Cumhuriyet Bayramı Moğollar Konseriyle Kutlandı

Ataşehir’de Cumhuriyet Bayramı Moğollar Konseriyle Kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümü Ataşehir’de büyük coşkuyla kutlandı. Fener alayı yürüyüşü sonunda Cumhuriyet Meydanı’na gelen Ataşehirliler Moğollor konserini izledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen cumhuriyet konulu söyleşiler, resmi tören ve bisiklet kortejinin ardından fener alayı yürüyüşü düzenlendi.

Binlerce Ataşehirli katıldıkları fener alayı yürüyüşü sonunda Cumhuriyet Meydanı’na gelerek Moğollor konserini izledi.

Ataşehirliler her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim coşkusunu zirveye taşıyan Fener Alayı yürüyüşünde buluştu. Ataşehir Bulvarı’ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan yürüyüşe; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcıları, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, muhtarlar, STK temsilcileri, gaziler ve binlerce Ataşehirli katıldı.

Cumhuriyet TIR’ının ardından ellerinde bayraklarla marşlar söyleyerek yürüyüşe katılan Ateşehirliler, Cumhuriyet Meydanı’nda Moğollor konserine katıldılar. Sanat yaşamında 50’inci yılı aşan Cahit Berkay, Emrah Karaca, Taner Öngür ve Kemal Küçükbakkal’dan oluşan grup 2 saati aşkın sahnede kalarak sergiledikleri performansları ve seslendirdikleri şarkıları ile Ataşehirlileri coşturdular.

Ataşehir Belediye Başkanı İlhami yılmaz ve belediye başkan yardımcıları Moğollar Gurubu’na Ataşehir’de konser vererek Cumhuriyet bayramı kutlamalarına verdikleri katkıya teşekkür ederek, şahlanmış at üstündeki Atatürk tasviri olan maket hediye ettiler.

Konser binerce Ataşehirlilerin birlikte seslendirdikleri şarkılar ile devam etti.

Sanat yaşamında 50 yılı dolduran Cahit Berkay’ın üyesi olduğu Moğollar gurubunun söylediği şarkılarla doyasıya eğlenen Ataşehirliler cumhuriyet coşkusunu konserle birlikte yaşadılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ