logo

Ataşehir’de Gaziler ve Şehit Yakınlarına Yemek

Ataşehir’de Gaziler ve Şehit Yakınlarına Yemek

atasehir_sehit_gazi_aile_yemekAtaşehir Kaymakamlığı Ataşehir Belediyesi’nin desteği ile Ataşehir’de yaşayan gaziler ve yakınları ile şehit yakınlarının katıldığı bir yemek düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Jandarma Genel Komutanı iken şehit edilen Orgeneral Eşref Bitlis’in eşi Şükran Bitlis’de Ataşehir’deki gaziler ve şehit yakınlarına verilen yemeğe katıldı.

Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’nu ev sahipliğinde Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleşen gaziler ve şehit yakınlarının davetli olduğu yemeğe, Garnizon Komutanı Naci Gültekin, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye vekaleten Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, Ataşehir ilçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ve İlçe Yazı işleri Müdürü Semra Özkaya’nın da aralarında bulunduğu daire amirleri, mahalle muhtarları katıldı.

Aralerında Şehit Orgeneral Eşref Bitlis’in eşi Şükran Bitlis’in de bulunduğu şehit aileleri ile bir araya geldiği yemekte konuşan Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, “Çanakkale Zaferimizin 100.  Yıl dönümü. Millet olarak bu önemli günü kutluyoruz. Türk milletinin tarihe destansı hatıralar bıraktığı bir zafer Çanakkale Zaferi. Bu vesile ile ham bir kutlama yapık, hem bu hafta içerisinde okullarımız Çanakkale ile ilgili çok değişik programlar yapıyorlar”dedi.

Bu gün de ilçe programı olarak çok programlı lise tarafından icra edildi. Çok güzel takdire şayan bir çalışma. Bu gün şehitler günü aynı zamanda. Şehitler günü olması hasebi ile de şehit ailelerimizle yemek bir toplantıda birlikte olduk.Kaymakamlık Belediye ortaklaşa düzenledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ