logo

Ataşehir’de Kadın Futbol Takımı ‘Kadına Şiddete Hayır’ Dedi

Ataşehir’de Kadın Futbol Takımı ‘Kadına Şiddete Hayır’ Dedi

TFF. Kadın Futbol 1. Ligi’nin 2019-2020 sezonuna evinde Beşiktaş maçıyla başlayan Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı sahaya “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” pankartlarıyla çıktı.

Kadın futbolunun iki iddialı takımı Ataşehir Belediyespor ve Beşiktaş Yenisahra Stadı’nda yaptıkları mücadele öncesi, Ataşehir Belediyespor’un kadın futbolcuları sahaya “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” pankartlarıyla çıktı.

“Kadına Yönelik Şiddete Hayır” yazılı t-shirtler ve pankartla sahaya çıkan Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, toplumsal bir yara olan kadına yönelik şiddete dikkat çekti.

Maçı çok sayıda taraftar izledi. Futbolseverlerin müsabaka boyunca yaptıkları tezahüratlar maça renk kattı. Karşılaşma Beşiktaş’ın 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kadın Futbol Takımının Başkanı Abdullah Der, “2019-2020 sezonuna kendi sahamızda başlamak bize mutluluk veriyor. Bugün özellikle kadınlarımızın, “Kadına Yönelik Şiddete Hayır” demesinin bir anlamı var. Ülkemizde özellikle son dönemlerde kadınlarımıza, çocuklarımıza yönelik şiddet artmış durumda. Özellikle bu konunun öneminin farkında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte kulüp olarak kadına şiddete hayır diyoruz. Umarım bu şiddet burada son bulur” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ