logo

Ataşehir’de Merdiven Basamakları Renkleniyor

Ataşehir’de Merdiven Basamakları Renkleniyor

basamak boyamaAtaşehir’de bir gurup Ataşehirli, Atatürk Mahallesi’nde Atatürk Parkı’ndaki basamakları boyayarak sosyal medyada başlatılan Merdiven boyama eylemlerine katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’da Beyoğlu ilçesindeki Salı Pazarı Yokuşu merdiven basamaklarının, bir vatandaş tarafından gökkuşağı renkleriyle boyanması, sonrasında Beyoğlu Belediyesi’nin griye boyamasının tepkileri giderek büyüyor.

Bir süre önce İstanbul Beyoğlu’nda bir vatandaş kendi olanakları ile Salı Pazarı Yokuşu merdiven basamaklarını boyamıştı. Aynı gece basamaklar griye boyanmış, Beyoğlu belediyesinin yaptığı iddia edilmiş, iddia Belediye tarafından reddedilmişti. Daha sonra iddialar fotoğrafla kanıtlanınca basamaklar belediye tarafından tekrar renklendirilmişti.

Belediyenin bu uygulaması sosyal medyada duyurulunca vatandaşların tepkisini çekmiş, yurdun çeşitli yerlerinde basamaklar renkli boyalarla boyanarak, basamak eylemine destek verilmeye başlanmıştı.

Bu kapsamda bir gurup Ataşehirli belediyeden boya desteği de alarak Ataşehir’de basamak boyama eylemini başlattı.

Ataşehirliler tarafından başlatılan Merdiven boyama eylemine Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi bizzat katılarak destek verdi. Atatürk Parkı’na giderek basamak boyayan Ataşehirliler ile bir süre sohbet eden Başkan İlgezdi, eline fırçayı alarak basamak boyama eylemine kendiside katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ