logo

Ataşehir’de yeni bir güzellik merkezi hizmete girdi

Ataşehir’de yeni bir güzellik merkezi hizmete girdi

İçerenköy Mahallesi’nde geçtiğimiz haftalarda hizmete giren Nuray Yıldız Ataşehir Güzellik Merkezi seçkin davetlilerin katılımıyla Ataşehirlilere hizmet vermeye başladı.

Alanında uzman kişilerce Ataşehir’de hizmet veriyor

Genç girişimciler Pınar Acer Canikli ve Figen Canikli’nin güzellik alanına ilgi duymaları sonucunda alanında uzman kişilerden güzellik akademi eğitimlerini almış ve hem ciltlere hem de ruhlara dokunmak için Ataşehir’de Güzellik Merkezi açmaya karar vermelerinin ardından Nuray Yıldız Güzellik markası çatısı altında Nuray Yıldız Ataşehir Güzellik Merkezi’nin kuruluşuna imza attılar.

Nuray Yıldız Ataşehir Şubesi Ataşehir’e Hayırlı Olsun

15 Ekim’de açılışı gerçekleşen Nuray Yıldız Ataşehir Güzellik Merkezi’nin açılışında konuşma gerçekleştiren Nuray Yıldız, ‘Türkiye’nin sayılı güzellik merkezleri arasında olmaya emin adımlarla devam ediyoruz. Şubemizin kurulmasında emeği geçen  Pınar Acer Canikli ve Figen Canikli’yi bu anlamlı girişimlerinden dolayı kutluyorum. Kendileri bizi Ataşehir’de en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Güzellik merkezimizin Ataşehir’e ve Ataşehirli komşularımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Pınar & Figen Canikli Kimdir?

Pınar Acer Canikli ve Figen Canikli, Üniversite Lisanslarını tamamladıktan sonra Türkiye’de finans, pazarlama ve iş geliştirme alanlarında çalışma hayatlarına devam etmiştir. Aile şirketlerinde yönetici pozisyonunda görev almış ve 2 çocuk sahibi anne olarak, hem aile hem de iş kariyerlerini taçlandırmıştır. 

Danışanlarımızın taleplerini dikkate alarak hizmet kalitemizi arttıracağız

Açılışla ilgili bilgi veren Pınar & Figen Canikli; “Güzellik & kozmetik sektöründe, siz değerli danışanlarımıza doğru ürünler kaliteli çözümler sunarak, daha çok kalbe dokunmayı iş prensibimiz haline getirdik. Alanında uzman ve tecrübeli ekibimiz ile sizleri en kısa zamanda Ataşehir/İçerenköy bölgesinde bulunan güzellik merkezimize bekliyoruz. Danışanlarından gelen talepler doğrultusunda kendimizi geliştirmeye, enerjimiz ve pozitif yaklaşım anlayışımız ile hizmet vermekten mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandılar.

Nuray Yıldız Ataşehir Güzellik Merkezi’nde ne tür hizmetler verilmektedir?


Nuray Yıldız Ataşehir Güzellik Merkezi’nde; Star Protokolü Uygulaması, Ozon Cilt Bakım Uygulaması, Klasik Cilt Bakımı, Medikal Cilt Bakımı,Ezco Maske Cilt Bakımı,Balkabağı Cilt Bakımı, Kadın / Erkek Epilasyon, Dudak Renklendirme Uygulaması, Microblading Uygulaması, Dipliner Uygulaması, Kirpik Lifting Uygulaması, Çatlak Onarım Uygulaması, Bölgesel İncelme (Starslim) ve G5 Masajı hizmeti verilmektedir.

Nuray Yıldız Ataşehir Güzellik Merkezi’ne ulaşım nasıl sağlanır?
İçerenköy, Karslı Ahmet Cd. No:20, 34752 Ataşehir/İstanbul adresinde bulunmaktadır. Önünden Dudullu – Bostancı, Kadıköy – Ataşehir, Kadıköy – Ferhatpaşa Minibüs Hatları,  10, 13AB, 14T, 319, KM46 Otobüs hatları geçmektedir. Yakın noktasından ise 14KS, 14T, 19D, 19F, 19FB No’lu otobüs hatları ile ulaşım sağlamak mümkündür. Ayrıca yeni hizmete girecek olan İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’ne yürüme mesafesindedir.

Nuray Yıldız Ataşehir Güzellik Merkezi İletişim bilgileri nelerdir?

 

Nuray Yıldız Ataşehir Güzellik Merkezi İletişim bilgileri:

TEL: +90 532 429 75 15

Instagram https://www.instagram.com/nurayyildizatasehir/

Web stesi : http://atasehir.nurayyildiz.com/

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ