logo

Ataşehir’e Cepsiz Ceketli Başkan Adayı

Ataşehir’e Cepsiz Ceketli Başkan Adayı

SP Genel Merkezi tarafından 31 Mart 2019 Yerle Seçimlerinde Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı olarak SP Ataşehir İlçe Başkanı olarak görev yapan Adem Boz atandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Siyasi partileri YSK (Yüksek Seçim Kurulu) takvimi çerçevesinde Büyükşehir il ve ilçelerde belediye başka adaylarını belirlemeye devam ediyor.

ATAŞEHİR’İN GELECEĞİ İÇİN ÇARE VAR

Ataşehir Belediye Başkanı olarak Adem Boz açıklandı. Boz “Ataşehir’in Geleceği İçin Çare var” sloganıyla seçim çalışmalarına başlıyor.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Saadet Partisi’nin Ataşehir Belediye Başkanı olarak atanan Adem Boz, atamayı, “Kıymetli Büyüklerim, Değerli Dostlarım. İlçe, İl ve Genel Merkezimizin Tevecühleri ile Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı olarak GÖREVİMİZ Tevdi edilmiştir. Dua eder, Desteklerinizi Canı Gönülden beklerim.” İfadeleri ile duyurdu.

CEPSİZ CEKETLİ BAŞKAN GELİYOR

“Ataşehir’in Geleceği İçin Çare var”, “Cepsiz Ceketli Başkan Geliyor” sloganıyla Saadet Partisi’nin Ataşehir Belediye Başkanı Adem Boz adaylık duyurusunu yapılan Saadet Partisi adaylarını; “Dürüst Başkan, Dürüst Yönetim” anlayışı ile tanıtıyor.

“DÜRÜST BAŞKAN, DÜRÜST YÖNETİM”

İstanbul Bostancı’da düzenlenen ve SP Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımı ve programla “Dürüst Başkan, Dürüst Yönetim” adaylarını tanıtan Saadet Partisi’nin Belediye Başkan adaylarının tanıtımı yapılıyor.

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADEM BOZ KİMDİR?

1979 Sivas Suşehri Doğumlu Adem BOZ Orta ve lise eğitimini Gebze ve Kadıköy İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini Çanakkale Onsekiz Mart Ünv. Lojistik ve Anadolu Ünv. İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olarak tamamladı.

Anadolu Gençlik Derneği Çanakkale/Çan Şube Başkanlığı, Kızılay Ataşehir yönetim kurulu üyeliği, Ataşehir Mimar Sinan Camii Derneği yönetim kurulu üyeliği, Mazlumder gibi çeşitli sivil toplum kurumunda aktif görevlerde bulundu. Halen YENİAD (Yeni Bir Dünya Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve ,NASDER (Nesli Asım Derneği) Kurucu Yönetim Kurulu Üyesidir.

Siyasi hayatına Fazilet Partisi Kadıköy Gençlik Kollarında başladı. Saadet Partisi Kadıköy Gençlik Kolları , Ataşehir Gençlik Kolları Başkanlığı ve Belediye Meclis üyesi adaylığı,İstanbul Gençlik Kolları İl Muhasipliği,2014 Mart yerel seçimlerinde Çekmeköy Belediye Başkan Adaylığı, İstanbul İl  yönetim kurulu üyeliği ve 1 kasım 2015 Şeçimlerinde İstanbul 1. bölge Milletvekili adaylığı yaptı. 4 Yıldır Mevcut Ataşehir İlçe Başkanlığı Görevini yürüten Adem BOZ Evli ve üç çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ