logo

Ataşehir’in Mahallelerinde İlaçlama Çalışmaları Sürüyor

Ataşehir’in Mahallelerinde İlaçlama Çalışmaları Sürüyor

Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 17 mahallede, muhtarlarla koordineli olarak, periyodik aralıklara sivrisinek mücadelesi kapsamında ilaçlama yapıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir‘de haşere, kemirgen, sivrisinek ve karasineklere geçit yok!” sloganıyla ilaçlama çalışmalarını yürüten Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yurttaşların sağlığı ve huzuru için program dahilinde Ataşehir’in mahallelerinde  ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, tarafından yapılan ilaçlama çalışmaları ile ilgili, “Ataşehir’de haşere, kemirgen, sivrisinek ve karasineklere geçit yok. Yurttaşlarımızdan gelen talepler üzerine ekiplerimiz ilaçlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.” Açıklaması yapıldı.

Ataşehir Belediyesi, sıcak yaz günlerinde vatandaşların açık mekânlarda daha rahat vakit geçirmesini sağlamak ve haşerelerin zararlı etkilerini en aza indirmek için ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İnsan sağlığını tehdit eden ve bulaşıcı hastalık taşıyan her türlü kemirgen, uçkun ve haşereye yönelik ilaçlama hizmetlerini tüm mahalle ve sokaklarda hızlandıran Ataşehir Belediyesi ekipleri, zararlı canlıların üremesinin de önüne geçiyor.

Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 17 mahallede, muhtarlarla koordineli olarak, periyodik aralıklara uçkun-sivrisinek mücadelesi kapsamında gece ilaçlaması yapıyor.

Ataşiehir’in 17 mahallesinde Temmuz Ayı İlaçlama Programı:

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ