logo

Ataşehirli çocukların ‘Baloncu Dede’si

Ataşehirli çocukların ‘Baloncu Dede’si

balon‘Baloncu Dede’, Ataşehir’de bayramlarda ve çocuklara yönelik özel günlerde yıllardır çocukları renk renk balonları ile sevindirip mutlu ediyor. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Yenisahra Mahallesi’nde yaşayan İsmet Öztürk yaptığı ve sattığı özel günler için tasarlanan balonları ile hem özel günleri renklendiriyor, hem de çocukların renkli dünyalarını renk renk balonları ile daha da renklendiriyor.

Yaklaşık 40 senedir çocuklara balon sattığını söyleyen İsmet Öztürk, çocukların yanı sıra bayramlarda ya da özel günlerde de balon imalatı ve düzenlemesi yaptıklarını söyledi.

Açılış ve özel günler için kurum ve kuruluşların süsleme ile donatım amaçlı balon ihtiyacını da karşıladıklarını söyleyen “Baloncu Dede” İsmet Öztürk, yaptığı işin en güzel tarafının çocukları mutlu etmek, sevindirmek olduğunun altını çizdi.

Kendisinin de 4 erekek çocuğu olduğunu ve hep birlikte yıllardır balon imalat ve satışını yaptıklarını ifade eden Öztürk, sağlığı izin verdikçe çocukların “Baloncu Dedesi” olmaya, onları mutlu etmeye devam edeceğini söyledi.

ismet

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ