logo

Ataşehirli Kadınlar “8 Mart’ı Doyasıya Kutladı

Ataşehirli Kadınlar “8 Mart’ı Doyasıya Kutladı

IMG_6228Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” etkinlikleri kapsamında Ataşehir’in farklı mahallerinde ünlü sanatçılar konser verdi.

Ataşehir Belediyesi, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. Ataşehir’in farklı mahallerinde gerçekleşen etkinlikler kapsamında ünlü sanatçılar konser verdi.

Ataşehirli kadınların yoğun ilgi gösterdiği kadınlar günü etkinliklerinde 8 Mart Cumartesi günü Mustafa Küçük Örnek Mahallesi Örnek Düğün Salonu’nda, Güler Duman Kayışdağı Mahallesi Aşkın Düğün Salonu’nda, Hüseyin Turan ise Mustafa Kemal Mahallesi Trio Düğün Salonu’nda konser verdi. Kadınların çiçeklerle karşılığında etkinliklerin 9 Mart Pazar günkü bölümünde ise Latif Doğan Ferhatpaşa Mahallesi Aslan Düğün Salonu’nda, Yavuz Bingöl ise Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu Fuaye Alanı’nda Ataşehirli kadınlar ile bir araya geldi.

Etkinliklere eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile birlikte katılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, etkinliklerde yaptığı konuşmalarda Ataşehir Belediyesi’nin her zaman kadınların yanında olduğunu söyledi. Başkan Battal İlgezdi, belediye olarak kadınlara yönelik mesleki kurslara öncelik verdiklerini dile getirdi. Başkan İlgezdi, “Başı açık olan da kapalı olanda bizim kardeşimiz. Belediye’de çalışan başı kapalı olan kardeşlerimiz de var. Bizim kimsenin başörtüsüyle sorunumuz yok. Bu konuyu siyaset malzemesi yapanlara karşı dikkatli olun. Dürüst ve temiz siyaset yapanların yanında olun” dedi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün tarihini anlatarak başladığı konuşmasında Gamze Akkuş İlgezdi de, “ Bu gözyüzünün yarısı bizimse, hayatın her alanında eşit haklara sahip olmalıyız.  Kadınlar olarak yanyana ve omuz omuza olduğumuzda daha güçlü olacağız” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ