logo

Ataşehir’li Kadınlar Dansla ‘Kadına Şiddete Hayır’ Dedi

Ataşehir’li Kadınlar Dansla ‘Kadına Şiddete Hayır’ Dedi

Kadin dansAtaşehirli kadınlar, tüm dünya ile birlikte “Kadına Şiddete Hayır” demek ve ‘1 Milyar Ayaklanma’ kampanyasına destek vermek için hep birlikte dans etti.

Kadına uygulanan şiddete ve baskıya karşı, kadınların isyanını canlandırmaya yönelik başlatılan “1 Billion Rising” (1 Milyar Ayaklanma) kampanyasına destek olmak için bir araya gelen Ataşehirli kadınlar hep birlikte dans etti.

Dünyanın dört bir yanında insanlık dışı muamelelere maruz kalan kadınlar için başlatılan uluslararası kampanya kapsamında; Ataşehirli kadınlar, 14 Şubat’ta saat 14.00’da tüm dünya ile birlikte “Kadına Şiddete Hayır” demek için Novada Ataşehir AVM önünde buluştu.

Kadin dans-

Ataşehirli kadınlar hep birlikte, “Dans Etmek Devrimdir!” dedi

Ünlü dansçı Aytunç Bentürk ve ekibi ile birlikte tüm Ataşehirli kadınlar saat 14:00’da “1 Billion Rising” kampanyasına destek olmak için dansa başladılar. Tüm dünyada kadına yönelik şiddeti protesto etmek ve buna bir dur diyebilmek için kolları sıvayan kadınlara destek olmak için Ataşehir Belediyesi tarafından  gerçekleştirilen etkinliğe Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’de eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve kızı Turnam ile katılarak dans etti.

Herkesin sevgililer gününü kutlayarak, sevgi dolu bir ömür dileyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı konuşmada, “Umarım hayatınızın bir gününde değil, her gününde sevgi daim olur. Bugün sizlere destek vermek için eşim ve kızımla aranıza katılıyorum. Bu kampanyanın sloganında olduğu gibi, dans etmek devrimdir” dedi.

Gamze Akkuş İlgezdi ise, kendi küçük kızının ve tüm küçük kız çocukların geleceği için, kadınların erkeklerle eşit olduğu bir dünya hayaliyle mücadele ettiğini söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ