logo

ATAŞEHİRLİ KADINLAR “KASEP” SERTİFİKALARINI ALDILAR

ATAŞEHİRLİ KADINLAR “KASEP” SERTİFİKALARINI ALDILAR

kadin_Sagligi_egitim_sertifika- (1)Ataşehir Belediyesi, Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı’nın yürüttüğü, KSEP kapsamında Ataşehir’de eğitim gören katılımcılar sertifikalarını aldılar.

Ataşehirli Kadınlar “Kadın Sağlığı Eğitim Programı” Sertifikalarını Aldılar

Ataşehir Belediyesi ile Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı’nın birlikte yürüttüğü, kadınlara yönelik “Kadın Sağlığı Eğitim Programı” (KSEP) kapsamında Ataşehir’de eğitim gören katılımcılar sertifikalarını aldılar.

kadin_Sagligi_egitim_sertifika- (2)

Ataşehir Belediyesi İnönü Ataevi’nde düzenlenen törenle Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürü Battal Sarıkaya tarafından sertifika almaya hak kazanan kadınlara katılım belgesi sertifikaları verildi.

Kadınların ve ailelerinin yaşam ortamlarını iyileştirerek sağlık kurumlarından koruyucu sağlık hizmet talep bilincinin arttırılması amacıyla oluşturulan Kadın Sağlığı Eğitim Programı, 13 haftalık kapalı grup çalışması ile her hafta 90 dakikalık modüller, görsel eğitim materyalleri eşliliğinde uygulandı.

Eğitmen Melek Baysal Aktuğ tarafından verilen eğitimlerde; üreme organları ve işlevleri, temizlik-beslenme, güvenli annelik, doğurganlığın düzenlenmesi, üreme sağlığını koruyucu davranışlar, iletişim, cinsellik, haklar, genel sağlığı koruyucu davranışlarının geliştirilmesi gibi temel konularda bilgiler verildi.

Katılımcılara eğitim programı sonunda ana mesajların özetlendiği resimli “Kadın Sağlığı” kitapçığı verildi.

kadin_Sagligi_egitim_sertifika- (3)kadin_Sagligi_egitim_sertifika- (4)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ