logo

Ataşehirli öğrenciler Yazarlar’la buluşuyor

Ataşehirli öğrenciler Yazarlar’la buluşuyor

IMG_8468Ataşehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Yazarlar Okullarda” projesi kapsamında Psikolog ve Yazar Üstün Dökmen Ataşehirli öğrencilerle buluştu.

Öğrencilerde kitap okuma bilincini yaygınlaştırmak amacıyla Zübeyde Hanım Öğretmen Evi Konferans Salonu’nda yapılan konferansa Ataşehir’deki ilköğretim ve lise öğrencileri katıldı.

Konferansta Yazar Üstün Dökmen öğrencilere Hayata dair paylaşımlarda bulundu.

Dökmen; Çin Seddi’nden Mevlana’ya kadar çeşitli konularda örnekler vererek gerçekleştirdiği konuşmasında; “Erkeğin kadına göre cinsiyetinden kaynaklanan bir zihin üstünlüğü yoktur, Erkek kadından üstün değildir” diyerek kadın erkek eşitliğine de vurgu yaptı. Prof. Dr. Dökmen’in sözlerini ilgiyle dinleyen öğrenciler, Dökmen’in skeçlerini de ilgiyle takip ettiler.

Proje sayesinde öğrenciler, okudukları kitapların yazarlarıyla buluşup onlara kitapları hakkındaki görüş ve eleştirilerini doğrudan iletme imkanına sahip oluyor. Gösteri sonunda Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Prof. Dr. Üstün Dökmen’e plaket ve çiçek verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ