logo

Ataşehirlilerin Toplu Ulaşım Talepleri Belirleniyor

Ataşehirlilerin Toplu Ulaşım Talepleri Belirleniyor

Ataşehir’de herkes için erişilebilir, sürdürülebilir, güvenli ve entegre bir toplu taşıma alt yapısı oluşturulmak için Ataşehir Belediyesi ve İETT harekete geçti.

Geçtiğimiz günlerde, Ataşehir Belediyesi ile İETT Genel Müdürlüğü yetkililerinin yaptığı toplantıda mevcut ulaşım durumu görüşülmüş ve vatandaşların ihtiyaçları gözden geçirilmişti. Toplantı sonucunda ilçede yaşayan vatandaşların görüşlerine başvurulması kararlaştırılmıştı.

Belediye, İETT iş birliğiyle Ataşehir’deki toplu taşıma hizmetlerine ilişkin memnuniyeti belirlemek amacıyla İBB Çözüm Noktası Aracı ile Çözüm Ekibi, tabletler üzerinden anket çalışması gerçekleştirmeye başladı.

Yapılan anket çalışması sonucuna göre, Ataşehir’de mahalleler arasında bütünsel ulaşımı sağlayacak toplu taşıma hatlarının yeniden düzenlenmesi ve ulaşım türleri arasındaki entegrasyon gerçekleştirilecek. Ayrıca trafik sıkışıklığının önüne geçilmesi için de önlemler gözden geçirilecek.

Ataşehirlilerin toplu taşıma ihtiyaçların tespit edilmesini sağlayacak olan anket çalışmasına tüm Ataşehirlilier https://forms.gle/jK7VKwifVvcTvhLQ8 linkine tıklayarak online olarak katılabilirler.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ