logo

Avrasya Tüneli Geçiş Ücretlerine Yapılan Zam İptal Edildi

Avrasya Tüneli Geçiş Ücretlerine Yapılan Zam İptal Edildi

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerinde yapılan düzenlemenin İdare kararıyla iptal edildiği, alınan ücretlerin farkları en kısa zamanda iade edileceği açıklandı.

Recep Kenan / itvhaber.com

25 Ekim 2023 tarihi itibarıyla Avrasya Tüneli geçiş ücretlerinde yapılan düzenleme, İdare kararıyla iptal edildi. 25 Ekim Çarşamba günü alınan ücretlerin farklarının en kısa zamanda iade edileceği açıklandı.

Avrasya Tüneli idaresi tarafından yapılan açıklamada, “Sürücülerimizin dikkatine, 25 Ekim 2023 tarihi itibarıyla Avrasya Tüneli geçiş ücretlerinde yapılan düzenleme, İdare kararıyla iptal edilmiştir. 25 Ekim Çarşamba günü alınan ücretlerin farkları en kısa zamanda iade edilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” İfadeleri yer aldı.

Köprü ve otoyol ücretlerine gelen ve ertelenen zamdan sonra bugün Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam kararı alındığı duyurulmuştu.

25 Ekim itibarıyla Avrasya Tüneli tek yön geçiş ücretleri gündüz tarifesinde otomobiller için 53 TL’den 80 TL’ye, minibüsler için 79,50 TL’den 120 TL’ye, motosikletler için 10,35 TL’den 31,20 TL kuruşa çıktığı açıklanmıştı.

Böylece Avrasya Tüneli’nin geçiş ücretlerine 25 Kasım 2023 itibarıyla yüzde 51 zam yapılmıştı. Avrasya Tüneli gece geçişlerde ise yüzde 50 indirim uygulamasının sürdüğü belirtilmişti.

25 Ekim 2023 tarihi itibarıyla Avrasya Tüneli geçiş ücretlerinde yapılan zam, İdare kararıyla iptal edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ