logo

Bakan Bağış, ‘Nöbetçi Provokatörler Görevde’

Bakan Bağış, ‘Nöbetçi Provokatörler Görevde’

egemen_bagisAB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ataşehir’de Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’nn (TSÇV)  Cerebral Palsy (CP) ilgili yürütülecek projenin açılşına katıldı.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, “Cerebral Palsy’mle Hayattayım (Cerebral Palsy’li Çocuk ve Gençlerin Sosyal Yaşama Katılımlarının ve Rehabilitasyon Hizmetlerine Erişimlerinin Arttırılması)” projesinin açılş ve tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Sinop’ta meydana gelen olaylara da değinerek provakatörlerin görevde olduğunu iddia etti.

“Vakıf, dernek ve devletin çalışmaları birleşti bu proje ortaya çıktı.”diye sözlerine başlayan AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış; “Ak Parti Ataşehir İlçe Örgütü Kadın Kolları’nın Ataşehir’de tespit ettikleri bu eksikliği bildirdi. Bunu üzerine 1 milyon TL. fonu olan bu proje İstanbul Kalkınma Ajansı kanalı ile AB destekli proje haline geldi.”dedi.

“İstanbul; doğunun en batısı, batının da en doğusu.”diyerek sözlerine devam eden Bakan Bağış; İstanbul’da ilk engelli vakfının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanlığı zamanında kurulduğuna dikkat çekti.

FOTOLAR GELİYOR…

Son günlerde çok konuşulsa da bunu söyleyeceğini ifade eden Bağış; “Allah sizin ne biçim, ne de bedenlerinize bakar.” diyen peygamberin ümmetiyiz diye konuştu.

Son günlerde terörü sonlandırmak için atılan adımlara ve Sinop’ta meydana gelen olaylara dikkat çeken AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış; “Böyle önemli bir dönemde nöbetçi provokatörler göreve geldi.”diyerek Sinop olaylarının provakasyon olduğu iddiasında bulundu.

Sinop’un çok önemli olduğunu ifade eden Bakan Bağış; dönemin entellektüllerinin kapatıldığı Sinop Cezaevi’nin burada olduğunu hatırlattı.

Kendilerini eleştirenlere “kendisi de Snoplu olan Diojen’in dediği gibi ’Gölge etme başka ihsan istemem.”diye seslendi.

Bu gün engelli kardeşlerimizin sorunlarını dinlemek bir yana; sorunların tespitinin yapıldığını ve çözüm çalışmalarının başladığını söyleyen Bakan Bağış; sorunların çözümü için çalışanların hepsine teşekkür ettiğini ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ